Sabri ve Sercan'a hazırlık maçında protesto

Hazırlık maçında Inter ile karşılaşan Galatasaray'da ısınma sırasında tribünler tarafından çağırılan Sabri Sarıoğlu'na bir bölüm sarı-kırmızılı taraftar tepki gösterdi. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Sercan Yıldırım da taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Yayınlanma: 03.08.2015 - 09:49
Abone Ol google-news

Galatasaray-Inter maçı öncesinde tribünlerden Sabri Sarıoğlu'na ıslık sesi yükseldi.

Maç öncesi Sabri Sarıoğlu tribünler tarafından çağrıldı ancak taraftarların yarısı tecrübeli futbolcuyu ıslıkladı. TT Arena'da kadrolar anons edilirken de bir kısım Galatasaray taraftarı Sabri Sarıoğlu'nun ismi okununca ıslıklayarak protesto etti.

Sabri'nin sözleşmesi uzatıldığında Galatasaray taraftarı, aldığı ücret ile ilgili büyük tepki göstermişti. Özellikle sosyal medyada, deneyimli futbolcu için eleştiriler yapılmıştı.

Sözleşmesini 1+1 yıllık uzatan Sabri Sarıoğlu, bu sezon sarı kırmızılı kulüpten 1.6 milyon Euro kazanacak.

TARAFTAR SERCAN'A DA TEPKİLİ
Galatasaray TT Arena'da ağırladığı Inter maçında tribünlerde ıslık yağmuru vardı.

81. dakikada Chedjou'nun yerine oyuna dahil olan Sercan Yıldırım, tribünlerden yoğun tepki aldı. Top Sercan Yıldırım'ın ayağına geldiği her an tribünler yuhaladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise protestolar sonrası tribünlere dönerek ellerini açtı ve taraftarların protestolarını engellemek istedi.

Sercan Yıldırım geçen sezon Balıkesirspor formasıyla Galatasaray'a gol atmış ve gol sonrası sevinciyle Galatasaray taraftarları tarafından tepki toplamıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler