Nani: "En önemlisi, her zaman..."

Portekizli yıldız oyuncu Luis Nani, yarın deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini açıkladı.

Yayınlanma: 12.09.2015 - 15:21
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldız oyuncusu Luis Nani, Kasımpaşa maçı öncesinde Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Öncelikle yarın oynayacakları Kasımpaşa maçının önemine dikkat çeken yıldız oyuncu, Antalyaspor maçında attığı gollerle takıma galibiyeti getirmenin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Nani, Portekiz milli takımı ile de önlerindeki maçı kazanıp 2016 Avrupa Şampiyonası’na katılmak istediklerini belirtti.

Luis Nani: “Hedefimiz 3 puan”

Ligde kolay maç olmadığını ancak takımın kendine inandığını ve güvendiğine vurgu yapan Luis Nani, “Bu ligde kolay karşılaşma yok, özellikle deplasmanda oynuyorsanız işler biraz daha zor oluyor. Bizi çok zorlu karşılaşma bekliyor. Takım kendine güveniyor ve inanıyor. Takım halinde bu maça iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. İyi bir sonuç almak istiyoruz ve hedefimiz 3 puan. İstediğimiz 3 puanla da o karşılaşmadan ayrılacağımıza inanıyorum. Maça en iyi şekilde hazır olacağız” dedi.

Luis Nani: “En önemlisi takımın kazanması”

Antalyaspor karşısında attığı 2 gole değinen Portekizli yıldız, motivasyonunu hiçbir zaman kaybetmediğinin altını çizdi. Nani, “Zaten benim motivasyonum ilk günden itibaren üst düzeydeydi. Motivasyonumu hiç düşürmedim. İlk günde itibaren Fenerbahçe’ye yardımcı olmak için uğraşıyorum. Fenerbahçe’nin başarılarında katkım olsun diye çabalıyorum. Bundan sonra da böyle olacak. Belki istatistik anlamında beklenen golleri, asistleri ve taraftarın yüksek beklentilerini o maça kadar yeterli şekilde karşılayamadım ama dediğim gibi motivasyonumu hep üst düzeyde tuttum. O istenen golün ve asistlerin bir gün geleceğini biliyordum. Ve öyle de oldu. Zaten bir an gelir ve istedikleriniz olmaya başlar ve öyle de oldu. Geçtiğimiz karşılaşmada verdiğim katkıdan dolayı çok mutluyum. Ama en önemlisi her zaman takımın kazanmasıdır. Biz bunun için uğraşıyoruz. Umarım hep birlikte takımı hep ligin zirvesinde tutmayı başarırız. Hep ilk sırada olmak istiyoruz ve bu şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Luis Nani: “2016 Avrupa Şampiyonası’na katılmak istiyoruz”

Portekiz Milli Takımı oyuncusu Nani, “2016 Avrupa Şampiyonası’na katılmak için artık önümüzdeki maçı kazanmamız gerekiyor. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Takım halinde buna inanıyoruz. Çok iyi sonuçlar aldık ve başarılı bir şekilde bu noktaya geldik. Önümüzdeki karşılamadan galibiyetle ayrılıp 2016 Avrupa Şampiyonası’na katılmak istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler