Müller Bayern'i ipten aldı

Bundesliga'nın 4. haftasında Bayern Münih, sahasında Augsburg'u konuk etti.

Yayınlanma: 12.09.2015 - 18:22
Abone Ol google-news

 

Bundesliga'nın 4. haftasında Bayern Münih, sahasında Augsburg'u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısını beklenmedik bir şekilde yenik tamamlayan Bavyera ekibi, buna rağmen mücadeleden 2-1 galip ayrılmayı bildi.

Augsburg, maçın 43. dakikasında Alexander Esswein ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda baskısını artıran Bayern Münih, aradığı golü 77. dakikada Robert Lewandowski ile buldu. Dakikalar 90'ı gösterdiğinde ise Bayern penaltı kazandı. Topun başına geçen Thomas Müller, Bayern'i 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bayern maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Bayern bu sonuçla puanını 12'ye yükseltti. Augsburg, ligde yine galibiyetle tanışamadı ve 1 puanda kaldı.

Gol düellosu Dortmund'un

Bayern Münih ile birlikte ilk 3 maçını kazanan Borussia Dortmund, Mevlüt Erdinç'in formasını giydiği Hannover 96 deplasmanına konuk oldu. Gol düellosu şeklinde geçen mücadelede Dortmund, rakibini 4-2 mağlup ederek ligde 4'te 4 yaptı.

Dortmund'un gollerini 35 ve 85. dakikalarda Aubameyang (pen.), 44. dakikada Mkhitaryan ve 67. dakikada Felipe (k.k) kaydetti. Hannover'in gollerini ise 18 ve 53'te Sobiech attı.

Bu sonucun ardından Borussia Dortmund puanını 12'ye yükseltti. Hannover ise hayal kırıklığını devam ettirdi ve 1 puanda kaldı.

Bundesliga'da oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Hertha Berlin 2-1 Stuttgart

Ingolstadt 0-0 Wolfsburg

Bayer Leverkusen 0-1 Darmstadt 98


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler