Ozan Tufan'dan İzlanda itirafı

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ozan Tufan, 18 Ekim Pazar günü deplasmanda Kayserispor ile oynayacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirtti.

Yayınlanma: 15.10.2015 - 16:48
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe, ligin 8. haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Burada Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Ozan Tufan, Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ettiler.

"Onur ve gurur verici"

A Milli Takımımızın İzlanda’yı 1-0 mağlup ederek Avrupa Şampiyonası Finalleri’ne direkt gitmeyi hak kazandığı karşılaşmada ay yıldızlı formayı giyen genç oyuncu Ozan Tufan, maç sonrasında yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı:

“Fransa’ya gidiyoruz. Bu bizi çok sevindirdi. Milli takımdaki ağabeylerim ve kardeşlerimle bu mutluluğu hep beraber yaşadık. Bunun tarifi anlatılamaz, gitmeden de söylenemez ama ben şimdiden o duyguyu o tarifi yaşıyorum. Bu yaşımda A Milli takımla Avrupa Şampiyonası’na gitmek benim için büyük gurur. İnanılmaz bir şey. Hollanda’nın saf dışı kaldığı, Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası’na gittiği; 2008’den sonra böyle bir başarı yakalanması ve benim kadroda olmam hem onur hem de gurur verici.”

"Heyecandan uyuyamadım"

Heyecandan uyuyamadığını belirten Ozan Tufan, “Gece 05.00’te geldik, sabaha kadar uyuyamadım. Sabah idmana geldim. İdmandan sonra tekrar yatmaya gittim, uykum var ama heyecandan uyuyamıyorum. Nasıl olacak? Yazın Fransa’ya gidilecek ama yaza kadar nasıl bekleyeceğiz? Bu duygu açıkçası anlatılamaz. Çok mutlu ve gurur verici" diye konuştu.

"Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz"

Şimdi hafta sonu oynayacakları Kayserispor maçına odaklandıklarını söyleyen milli oyuncu, “Bütün konsantrasyonumuz milli takımdaydı, ama şimdi Fenerbahçe’ye döndük. Bütün konsantrasyonumuzu şimdi buraya vereceğiz. İdmanlara başladık, Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Takıma tekrar adaptasyonu sağladık. Kayserispor maçına 3 puan için çıkacağız . Elimizden gelenin en iyisini yapıp, galip ayrılmayı hedefliyoruz. İstanbul’a 3 puanla dönmek istiyoruz. Erken bir gol bulmaya çalışacağız" diyerek, sözlerini tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler