En 'baba' jest

Galatasaray’ın A Milli Futbol Takımı’nda forma giyen ve Euro 2016 vizesi alan oyuncuları, Sarı-Kırmızılıların Hollandalı yıldızı Sneijder’e büyük bir jest yaptı.

Yayınlanma: 17.10.2015 - 15:53
Abone Ol google-news

 

Galatasaray’ın A Milli Futbol Takımı’nda forma giyen ve Euro 2016 vizesi alan oyuncuları, Sarı-Kırmızılıların Hollandalı yıldızı Sneijder’e büyük bir jest yaptı.

Elemelerde Ay-Yıldızlılarla aynı grupta mücadele eden ve turnuvaya katılma şansı yakalayamayan Hollanda’da bu duruma en çok üzülen isimlerin başında Sneijder geliyor. Hollanda ile ilk kez bir turnuva kaçıran ve “Kendimi boşlukta hissediyorum” diyen Sneijder’e, Galatasaraylı oyuncular sahip çıktı. İzlanda maçındaki frikik golüyle Türkiye’yi Euro 2016’ya taşıyan Selçuk’un yanı sıra Burak, Hakan, Umut ve Yasin’in dünkü antrenman öncesinde Sneijder’le özel bir görüşme yaptığı öğrenildi.

"Desteğim Türkiye'ye"

Görüşmede milli futbolcuların, Sneijder’e “Senin ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu dünya biliyor. Kariyerinde Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdın, İtalya’da şampiyonluk yaşadın, Dünya Kupası’nda final oynadın, ikincilik ve üçüncülük gördün, UEFA tarafından en iyi orta saha futbolcusu seçildin. Sen bir yıldızsın. Euro 2016’da olmayı ne kadar çok istediğini biliyorduk. Ama kazanan biz olduk. Euro 2016 öncesinde senin destek ve tecrübene ihtiyacımız var” dediği bildirildi. Hollandalı oyuncunun, arkadaşlarına, “Fransa’ya gitmeyi hak ettiniz, Avrupa Şampiyonası’nda desteğim sizlerle olacak, umarım Türkiye en iyi sonuçları alır” diyerek teşekkür ettiği kaydedildi. Yerli oyuncular Sneijder’i ikinci kez baba olmasından dolayı da tebrik ederken, en yakın zamanda Wesley’nin oğlu Xess Xava’yı görmek istediklerini söyledikleri belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler