Bilal: "Belki de sezonun..."

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Bilal Kısa, Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 17.10.2015 - 21:48
Abone Ol google-news

 

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Bilal Kısa, Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İkinci yarıda oynadıkları oyunun, sezonun en iyi oyunu olduğunu söyleyen Bilal, "Zor bir maçtı. Milli takım arasından önce iyi bir çıkışımız vardı. Onu devam ettirmek istiyorduk. İlk yarıda açıkçası istediğimiz oyunu oynayamadık, 1-0 geri düştük. Pozisyon bulacağız diye acele edince istediklerimizi yapamadık. İkinci yarıda belki de bu sezonun en iyi oyununu oynadık. 45 dakikada 4 gol atmak büyük başarıdır. Kendi adıma da ilk golümü attığım için çok sevinçliyim. İnşallah böyle devam eder." şeklinde konuştu.

Bugün daha ofansif oynadığını dile getiren Bilal, "Geçen yıl da kafa golü atmıştım. Kariyerimde 2. ya da 3. kez kafayla gol attım. Hamza Hoca, Selçuk ve Wesley'den daha ofansif bir görev verdi. Ben de aralara daha çok girme şansı buldum." ifadelerini kullandı.

Kendisine yapılan eleştirilere de yanıt veren Bilal,  "İlk transfer olduğumda eleştiriler olmuştu. Formayı giydiğim sürece formanın hakkını vermeye çalıştım. Burada olduğum sürece, 1 sene olur, 2 sene olur elimden geleni yapacağım. Şu an işler istediğimiz gibi gidiyor. 4 maçtır iyi sonuçlar alıyoruz. Ben de oynuyorum. Oynadıkça istediğim seviyeye geleceğim." şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler