Hamzaoğlu'nun hedefi büyük

Galatasaray'ın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde yola devam etmek istiyor.

Yayınlanma: 21.10.2015 - 03:47
Abone Ol google-news

 

Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, “Belki bir çok kişi, üçüncü olup Avrupa Ligi’ne gitmenin daha iyi olacağını düşünebilir. Fakat biz Şampiyonlar Ligi’nde olmalı ve devam etmeliyiz. Ancak üçüncü kalırsak orada ne yapacağımızı düşünürüz” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçın favorilerinin kendileri olduğunu söyledi, Şampiyonlar Ligi’nde devam etmek istediklerini dile getirdi.

Şampiyonlar Ligi’ne yakışan, coşkulu bir futbol oynamak istediklerini dile getiren Hamzaoğlu, “Kazanmak içinde sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Benfica’ya saygı duyuyoruz. Bu başarıları tesadüfen elde etmediler. Ancak bizde iyi takımız. Gruptaki puan durumuna bakarsak Benfica maçın favorisi diyebiliriz ancak favori biziz” ifadesini kullandı.

Ligdeki çıkışın Şampiyonlar Ligi’ne de olumlu yansıyacağını söyleyen sarı-kırmızılıların teknik patronu, “Belki bir çok kişi, üçüncü olup Avrupa Ligi’ne gitmenin daha iyi olacağını düşünebilir. Fakat biz Şampiyonlar Ligi’nde olmalı ve devam etmeliyiz. Ancak üçüncü kalırsak orada ne yapacağımızı düşünürüz” yorumunu yaptı.

Hamzaoğlu, 10 maçtır kazanamadıklarının hatırlatılması üzerine şu yanıtı verdi:

“3. maçımda da kazanamadık, doğru... Ama bu baskı oluşturmuyor. Kazanacağımız günlerin geleceğini biliyoruz. Umarız ilki yarın (bugün) olur. Üzerimizde baskı hissetmiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray yine ses getirecektir.”

Takım için en iyisini yapmaya çalıştıklarını dile getiren Hamza hoca, “Bizden daha iyisini yapacak hocalar illa ki vardır. Karakter anlamında katkı sağlayacak futbolcular aldık. Taraftarlarımız hep Galatasaray’a yakışan, büyük isimli transferler istedi. Ancak biz kendi isimlerimizi kendi içerimizden çıkaracağız ve taraftarlarımız onlarla gurur duyacak” dedi.

Benfica’nın oyun anlayışı ve hücum zenginliği olarak kendilerine benzediğini dile getiren Galatasaray Teknik Direktörü, “Başa baş gidecek bir mücadele bekliyorum” diye konuştu.

‘G.Saray zarar görebilir’

İlk 11’i vermesinde bir sakınca görmediğini söyleyen Hamza Hamzaoğlu, “Kalede Muslera, defansta Sabri, Chedjou Hakan, Carole, orta sahada Selçuk, Bilal, Wesley, forvette Umut, Podolski ve Yasin” dedi. Ancak tercüman Tuğkan Keçeli, “Hocam Galatasaray bundan zarar görebilir” diyerek Portekizli gazetecilere bunu tam olarak tercüme etmedi, birkaç cümleyle geçiştirdi.

‘Özgüvenimiz yerinde’

Burak’ın yokluğunda Galatasaray’ın forvetinde görev yapan Umut Bulut, gruptan çıkmak istediklerini söyledi, “ kazanan taraf biz oluruz” diye konuştu.

Büyük takımda oynamanın sorumluluğunu bildiğini dile getiren Umut, “Takımım için elimden geleni yapıp katkı sağlamak istiyorum. Taraftar her zaman iyiyi ister ama basının da bu konuda anlayışlı olmasını istiyorum. Gol kaçırınca tabi ki üzülüyoruz. Her maç pozisyona girmekten korkmayan, bunun üstüne giden bir futbolcuyum. İnşallah yarın (bugün) takım olarak iyi mücadele eder, bana da gol atmak nasip olursa çok mutlu olurum” dedi.

Son haftalarda aldıkları galibiyetlerle özgüvenlerinin yerine geldiğini ifade eden Umut, “Şampiyonlar Ligi’nde uzun zamandır kazanamadık, bunun bilincindeyiz. Taraftarımızın desteği ile kazanmak amacındayız” ifadesini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler