Varsa yoksa Arjen Robben

Fenerbahçe'nin transfer sezonunda ilgilendiği ancak bir türlü bitiremediği Robben transferi yeniden gündeme geldi... Hollandalı yıldız, Van Persie'den Fener ve İstanbul hakkında detaylı bilgi aldı. Babasını da haftaya İstanbul'a gönderiyor...

Yayınlanma: 21.10.2015 - 04:04
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe Arjen Robben hayaline adım adım yaklaşıyor... Transfer döneminin son günlerinde Hollandalı yıldızı renklerine katmak için yoğun çaba harcayan ancak bir türlü transferini bitiremeyen Fenerbahçe bu kez çok somut adımlar attı. Robben ile yapılan görüşmelerin çok olumlu geçtiği ve yıldız oyuncunun geçtiğimiz günlerde Van Persie'den İstanbul ve Fenerbahçe hakkında bilgiler aldığı ortaya çıktı. Robben'in ayrıca Dirk Kuyt'tan da aynı Van Persie gibi bilgi aldığı belirlendi. Hollandalı yıldızın babası Hans Robben da gelecek hafta İstanbul'a gelerek Sarı- Lacivertli yöneticilerle bir adaya geleceği ifade edildi.

Ajax ve derbi maçlarının ardından Sarı- Lacivertli yöneticilerle bir araya gelecek olan Hollandalı yıldızın babası ayrıca İstanbul'u da gezecek. Robben'in aynı zamanda menajerliğini de yapan Hans Robben'in burada yıldız futbolcunun transfer görüşmelerini yürüteceği ve mali konularda Fenerbahçeli yöneticilerle bir toplantı gerçekleştireceği ortçaya çıktı.

BU TRANSFERİ EN ÇOK BAŞKAN AZİZ YILDIRIM İSTİYOR
Sakatlığı nedeniyle bu sezon sadece 3 maçta forma giyen Arjen Robben'in durumunun iyiye gittiği ve sakatlığının düzelmek üzere olduğu ifade edildi. Fenerbahçeli yöneticilerin İstanbul'a gelecek Hans Robben'den Arjen Robben'in sağlık raporlarını da istediği belirlendi. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın Robben gibi bir dünya yıldızının Fenerbahçe'ye gelmesini çok istediği öğrenildi. Maddi konularda her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olan Fenerbahçe'nin Van Persie ile aynı şartları Robben'e de sunacağı belirlendi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler