Topal: "Zamanımız doldu"

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın oynayacakları Ajax maçını kazanarak yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

Yayınlanma: 21.10.2015 - 18:31
Abone Ol google-news

 

Mehmet Topal ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde teknik direktörü Vitor Pereira ile katıldığı basın toplantısında, yarın oynayacakları Ajax maçının önemine dikkati çekti.

Hollanda'nın en köklü takımlarından birine karşı oynayacaklarını anlatan milli futbolcu, "Biz de kaliteli bir ekibiz. Bazı maçlarda istediğimiz seviyeye çıkamadık. Yarın bütün olumsuzlukları bir kenara bırakıp yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Daha iyi bir takım nasıl olunur göstermeye çalışacağız. Ajax 1 puan önümüzde. Bu da maçın önemini artırıyor. Galibiyet için takım halinde bütün gücümüzü sahaya yansıtıp iyi futbolla 3 puanı almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'deki Kayserispor maçında 3 puan baskısı yüzünden iyi oynayamadıklarını belirten Mehmet, şöyle konuştu:

"Bütün takımlara saygı duyuyoruz. Kayserispor maçında istediğimiz performansı gösteremedik. Takımın üzerinde 3 puan baskısı vardı. Buna odaklandığımız için istediğimizi sahaya yansıtamadık. Soyunma odasında, her şeyden en önemlisi 3 puanın olduğunu konuştuk. Kayseri'de alacağımız kötü bir mağlubiyet, önümüzde oynayacağımız iki önemli maç öncesi olumsuzluk oluştururdu. Nasıl daha iyi bir takım oluruz, bunun havasına girdik. İki büyük maçımız var. Bu maçlara konsantre olup yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz."

 
[Haber görseli]

"Zamanımız doldu"

Sezon başında yeni bir takım oldukları için ihtiyaç duydukları zamanın artık sona erdiğini vurgulayan Mehmet, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu sene kadromuz neredeyse tamamen değişti. Yabancı kuralının serbest olması da bunda önemli bir faktör. Çok kaliteli oyuncular geldi. Zamana ihtiyacımız vardı ama artık zamanımızın dolduğunu düşünüyorum. Telafisi olmayan döneme girdik. Olumsuzlukları kenara bırakmamız lazım. Bunun için de yarından itibaren herkesin sorumluluk alması gerekiyor."

Mehmet kendi stiline yakın Josef de Souza'yla aynı anda oynamasıyla ilgili gelen soruya ise, "Herkes elinden geldiğince sorumluğunu yerine getiriyor. İkimiz de takıma faydalı olamaya çalışıyoruz. Hocamızın tamamen teknik ve taktik görüşüdür. Bize sahaya çıkıp oynamak ve iyi performans sergilemek düşüyor" yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler