Aziz Yıldırım: Başkanlığı bırakacağım

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, şike davasında yeniden yargılanmanın ardından mahkemenin vereceği karar ne olursa olsun bırakacağını söylediği başkanlığı bırakacağı sözünü yineledi.

Yayınlanma: 24.10.2015 - 11:20
Abone Ol google-news
<video:394129>

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu, Ekim Ayı Toplantısı'nda konuşan Başkan Aziz Yıldırım, "Söylediğim sözün arkasındayım bırakacağım. Söz verdi, onu tutmak için yapıyor gibi bir şey yok. Hem ailesel, hem iş hayatı gibi durumlardan bu kararı aldığım için açıkladım." diyerek, şunları söyledi:

"Yeni insanların gelmesini, yeni şeyler yapmalarını arzu ediyorum. Mahkeme karar verdikten sonra sürecin önü açılıyor ve bu sözün gereğini yaparım diye düşündüm. Fakat bununla ilgili arkadaşlarımla konuştum Kasım'ın ilk haftası seçim ikinci haftası kongre yapacaktık. Ancak bazı gelişmeler oldu Yargıtay kararına kadar devam edeceğim. Mayıs ayına kadar devam edeceğim sanırım Mayıs'a kadar Yargıtay kararını verir. Mayıs'ta sizlere teşekkür edeceğim ve bırakacağım. Daha önce iki kızımla olamadım, bu kez kızımla zaman geçirmek istiyorum, suçlu olmak istemiyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler