Geri dönüşlerin Aslan'ı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasındaki derbi maçında deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.

Yayınlanma: 26.10.2015 - 05:47
Abone Ol google-news

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasındaki derbi maçında deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın 37. dakikasında Diego Alves'in golüyle 1-0 geriye düşen sarı-kırmızılı ekip, 83. dakikada Olcan Adın'ın kaydettiği kafa golüyle eşitliği yakaladı ve müsabaka bu sonuçla tamamlandı.

Haftaya Fenerbahçe ile 17'şer puanla giren Galatasaray, 1'er puanın paylaşıldığı bu maçın ardından haftayı 18 puanla kapatmış oldu.

Galibiyet serisi son buldu

Galatasaray, Fenerbahçe beraberliğiyle 5 maçtır süren galibiyet serisini sonlandırdı.

Son 5 resmi maçını, ligde Trabzonspor (1-0), Gaziantepspor (2-1), Medipol Başakşehir (2-0) ve Gençlerbirliği'ne (4-1), UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Benfica'ya (2-1) karşı kazanan "Cim Bom", Fenerbahçe karşısında 1 puanla yetindi.

Yine geriden geldi

Sarı-kırmızılı ekip, son 2 resmi maçında olduğu gibi Fenerbahçe karşısında da yenik durumü düştükten sonra maça ortak oldu.

Ligde Gençlerbirliği'ni 1-0 geriden gelip 4-1 yenen Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Benfica'ya karşı 1-0 yenik duruma düşmesine karşın rakibini 2-1 mağlup etmeyi bilmişti.

Fenerbahçe önünde yenik duruma düşmesine rağmen beraberliği yakalayan Galatasaray, kendisine 3 puanı getirecek golü ise bu kez bulamadı.

Sneijder korkuttu

Karşılaşmada ilk yarının uzatma bölümünde sakatlanan Wesley Sneijder, soyunma odasına sekerek gitmesine karşın ikinci yarıda oyuna devam etti.

De Souza'nın sağ ayak kaval kemiğine darbesi sonrası sakatlık geçiren ve saha kenarına sedyeyle getirilen Sneijder'in tedavisinin yapıldığı sırada ilk yarı tamamlandı.

Soyunma odasına giderken sağ ayağının üzerine basmakta zorlanan Hollandalı oyuncunun maça devam edip edemeyeceği merakla beklendi. Sneijder ikinci yarıya başlarken yeniden sahadaki yerini aldı.

Sneijder cezalı duruma düştü

Sarı-kırmızılı ekipte Wesley Sneijder, sarı kart cezalısı durumuna düştü.

Karşılaşmanın 58. dakikasında hakem Fırat Aydınus'tan sarı kart gören Hollandalı oyuncu, bu sezon 4. sarı kartını alarak cezalı oldu.

Sneijder, Galatasaray'ın 10. haftada Eskişehirspor ile yapacağı maçta forma giyme şansını kaçırdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler