Fırtına direkten döndü

Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, 2-0 geriye düştükten sonra yaklaşık 40 dakikasını neredeyse tek kale oynadığı maçta Gaziantepspor'la sahasında 2-2 berabere kaldı.

Yayınlanma: 28.10.2015 - 23:50
Abone Ol google-news


Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, sahasında Gaziantepspor'la 2-2 berabere kaldı.

Trabzonspor'da goller Aykut Demir ve Oscar Cardozo'dan geldi. Gaziantepspor'un sayılarını ise Orkan Çınar ve Larsson kaydetti.

SAVUNMADA HATA GOLÜ GETİRDİ

8. dakikada Marin çalımlarla ceza sahasına girdi. Savunmanın müdahale ettiği topu önünde bulan Erkan Zengin'in şutunda top az farkla üstten auta gitti.

19. dakikada Trabzonspor'da sakatlanan Marin, oyundan çıktı. Bu oyuncunun çıkmasının ardından ısınmaya başlayan Medjani, 22. dakikada maça dahil oldu.

30. dakikada Putsila'nın soldan ortasında, ceza alanı içinde Muhammet Demir'in kafa vuruşunda, kaleci Alvarado topu kontrol etti.

31. dakikada Orkan Çınar, sağ tarafta taç çizgisine yakın bir noktada Constant'tan kaptığı topun ardından Muhammet Demir ile paslaşarak, sağ çaprazdan ceza alanına girdi. Bu futbolcu, yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı karşı karşıya kaldığı Alvarado'nun solundan filelerle buluşturdu: 0-1

44. dakikada Salih Dursun'un soldan ortaladığı topa, ceza alanı içinde Medjani kafayla vurdu. Kaleci Karcemarskas, meşin yuvarlağı kale direğinin üzerinden kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Gaziantepspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

CONSTANT YİNE YAKTI!

51. dakikada Trabzonsporlu Constant yine sol kanatta topu kaptırdı. Atağın devamında ceza sahası içerisinde araya girmek isteyen Okay'ın hatasıyla top bir anda Larsson'un önünde kaldı. Larsson da bu hatayı affetmedi ve yakın mesafeden vuruşuyla topu ağlara gönderip ve farkı ikiye çıkarttı: 0-2

Bu golden sonra Trabzonspor taraftarı yönetimi istifaya davet etti.

FIRTINA TÜM RİSKLERİ ALDI

46'da Cardozo'yu oyuna alan Shota Arveladze, 2-0'dan sonra da N'Doye'u da oyuna aldı ve Trabzonspor yüklenmeye başladı.

61. dakikada Cardozo'nun pas olarak kullandığı serbest vuruşta Aykut cepheden sert vurdu. Gaziantepsporlu Larsson'dan seken top, yön değiştirdi ve ağlarla buluştu. trabzonspor farkı bire indirdi: 1-2

72. dakikada Trabzonspor beraberlik sayısına yaklaştı. Sol kanattan Erkan Zengin'in ortasında Carl Medjani, kale önünde kafa vuruşunu yaptı ama top az farkla dışarı çıktı.

74. dakikada savunmadan Constant'ın uzun pasını N'Doye kafayla arkaya aşırdı. Cardozo savunmaya rağmen dönerek vurdu ve topu ağlara gönderdi: 2-2

GALİBİYET DİREKTEN DÖNDÜ

Beraberlikten sonra baskısını iyice arttıran Trabzonspor galibiyet için yüklenirken 81'de ceza sahasında yaşanan karambolde Medjani şutunu çekti. Top kaleci Karcemarskas'tan döndü.

Uzatmaların 2. dakikasında ise Constant'ın soldan ortasında arka direkte Medjani kafayı vurdu. Top üst direkten döndü.

ŞAHAN'IN KARARINA YOĞUN İTİRAZ

Uzatmaların 3. dakikasında Cardozo ceza sahası içerisidne çalım atarken top Arokoyo'ya takıldı. Trabzonsporlular penaltı beklerken hakem oyunu devam ettirdi. Tüm Trabzonspor takımı, hatta yedek kulübesindeki Salih Dursun bile Çağatay Şahan'ın çevresine toplansa da Şahan'ın kararı değişmedi ve bu da maçın son önemli pozisyonu oldu.

2-2 sona eren Trabzonspor - Gaziantepspor maçı sonrası ev sahibi takım 13 puana, Gaziantepspor ise 16 puana yükseldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler