Hamzaoğlu'ndan Jem ve Emre yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 30.10.2015 - 00:21
Abone Ol google-news

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu'nun yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle:

"Rotasyon yapmıştık. Bütün takım olarak hazırız her zaman. Bunu bugün sahada görmüş olmak da ayrıca sevindirdi beni. Hiçbir zaman bırakmadılar, hiçbir zaman küsmediler. Takımın onlara ihtiyacı olan günü sabırla beklediler.Ben tebrik ediyorum kendilerini.

Oyuna iyi başladık. Zaman zaman oyunu rolantiye aldık. Defansa çekildik hep beraber, hızlı hücumlara çıktık. Şimdi önümüzde bir Benfica maçı var. O maçtan da en iyi şekilde dönmeye çalışacağız.

Ben bütün oyuncularıma inanarak kadroma dahil ettim. Hepsine inancım, güvenim, sevgim sonsuz. Orta sahadaki kalabalıktan dolayı Jem şans bulamamıştı. Jose ve Bilal'in ufak rahatsızlıkları vardı. Bugün Jem'e şans doğdu. Kendisine teşekkür ediyorum. Jem sürekli oyunun içindedir. Onu ilk 17 yaşında izlediğimde de böyleydi. Bu tür oyunculara da her zaman ihtiyaç olur. Gözle görülmez ama ihtiyacımız olduğu anda oradadır. Bizim için isim önemli değil, tüm oyuncular oynayabilecek durumda. İnşallah Jem de artırarak devam eder.

Emre özellikle Atletico maçında şanssız bir başlangıç yapmıştı. Toparlayamamıştı. Ben de böyle bir maç bekliyordum. Emre'yi morallendirmek için bu maçı şans olarak değerlendirdik. O da çok iyi bir maç çıkardı bugün. İnşallah bunun da devamını getirir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler