7 milyon Euro'luk yedek

Borussia Dortmund’dan 201314 sezonunun devre arasında transfer edilen stoper Koray Günter, Finansal Fair-Play kriterleri kapsamında UEFA’dan yaptırımla karşı karşıya kalma ihtimali bulunan Galatasaray’a önemli bir kaynak yaratabilir.

Yayınlanma: 01.11.2015 - 15:07
Abone Ol google-news

Borussia Dortmund’dan 201314 sezonunun devre arasında transfer edilen stoper Koray Günter, Finansal Fair-Play kriterleri kapsamında UEFA’dan yaptırımla karşı karşıya kalma ihtimali bulunan Galatasaray’a önemli bir kaynak yaratabilir. Sarı-Kırmızılıların, Borussia Dortmund’a 2 milyon 500 bin Avro bonservis ödeyerek 4.5 sezonluğuna kadrosuna kattığı Koray’ın sözleşmesindeki satış maddesi büyük dikkat çekiyor. Galatasaray’ın, Alman kulübüyle yaptığı mukavelede, “Borussia Dortmund 2015-2016 sezonunda oyuncuyu milyon Avro’ya geri alma hakkına sahiptir” ifadesiyle belirtilen bir opsiyon bulunuyor. Ancak bu maddenin işlerlik kazanması için Koray’ın Sarı-Kır
mızılı formayla daha fazla oynama şansı yakalayıp kendini göstermesi gerekiyor.

Löw de övdü ama

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu sezon hiçbir maçta 11’de görevlendirmediği Koray için “Herkes çok iyi çalışıyor. Koray’ı kadroya bile alamıyorum bunun için de üzülüyorum” demiş, 21 yaşındaki futbolcusunun antrenmanlarda çok çalıştığını ifade etmişti. Florya’da Hamzaoğlu’nu ziyaret eden Almanya Teknik Direktörü Löw ise “Koray belli bir seviyeye geldi ama atması gereken bazı adımlar var. Koray çok şanslı, sürekli kendisini iten ve geliştirmek isteyen bir hocaya sahip. Koray’ın biraz daha kendini geliştirmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler