Pereira'dan kritik uyarı

Hollanda ekibi Roda'yı 6-0 yendi, Vitor Pereira sıkıyönetim ilan etti. Karşılaşmayı yardımcılarıyla izleyen Portekizli hoca, dün takımı uyardı: Ajax kendi sahasında çok farklı oynuyor. Kadıköy'de onları yendik ancak asla gevşemememiz lazım. Dikkat etmemiz gereken önemli oyuncuları var...

Yayınlanma: 02.11.2015 - 04:27
Abone Ol google-news

Vitor Pereira, Osmanlıspor maçının ardından ara vermeden Ajax için çalışmalara başladı. Portekizli teknik adam, Hollanda ekibinin ligde Roda’yı 6-0’la geçtiği mücadeleyi yardımcılarıyla birlikte izledi. Ayrıca bir yardımcısı da karşılaşmayı yerinde takip etti ve rakiple ilgili rapor hazırladı. 47 yaşındaki çalıştırıcı, dünkü idmandan önce öğrencilerine Ajax ile ilgili uyarılarda bulundu.

‘Kaybeden yara alır’

Vitor Pereira, Ajax’ı Ülker Stadı’nda tecrübe ve kalite farklarını ortaya koyarak yendiklerini söyleyip, “Ancak gevşememek lazım. Rakibimiz için bizimle oynayacakları rövanş maçı çok önemli. Perşembe günkü mücadele belki de kazananın yoluna devam edeceği, kaybedenin büyük yara alacağı bir maç niteliğinde olacak” ifadelerini kullandı. Portekizli çalıştırıcı sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Savunmaları sıkıntılı’

“Sizlerden gücünüze inanmanızı ve sahaya bu bilinçle çıkmanızı istiyorum. Şunu da unutmamamız lazım; Ajax kendi sahasında ve seyircisi önünde çok farklı oynuyor. Dikkat etmemiz gereken oyuncular var. Defansta ise büyük zaaf yaşıyorlar. Bu zaaftan yararlanırsak, yine 3 puanı alırız ve Avrupa maceramıza devam ederiz.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler