Fikret Orman'dan net Gomez sözleri

Fikret Orman, tecrübeli teknik adamın gelmesiyle beraber takım olarak önemli bir çıkış yaşadıklarını söyledi. Başkan, “Sezon başında birçok takviye yaptık. Ama bence en büyük transferimiz Şenol hocadır. Onun yönetimindeki takımımız oldukça iyi yolda” dedi

Yayınlanma: 03.11.2015 - 17:23
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın 1 numarası, takımın başına yeni sezonda getirdikleri Şenol Güneş’in önderliğinde önemli bir çıkış yakaladıklarını söyledi.

Slaven Bilic’le yollarını ayırmalarının ardından Güneş tercihlerinin son derece doğru bir karar olduğunu belirten Orman, “Sezon başında takıma birçok transfer yaptık. Ama bence en büyük transferimiz Şenol hocadır. Karakteri, centilmenliği ve duruşuyla her anlamıyla bizim kulübümüzün yapısıyla örtüşen bir tarza sahip. Onun yönetimindeki takımımız oldukça iyi yolda” ifadelerini kullandı.

‘Oyuncuların değeri artacak’

Şenol Güneş’in gelmesiyle beraber takımdaki birçok oyuncunun büyük gelişim gösterdiğini de söyleyen Başkan Orman, “Gökhan, Oğuzhan, Necip ve İsmail önemli işler yapmaya başladı. Tolga’nın performansı ortada. Bizi gururlandırıyor. Eminim Tolgay ile Veli’nin takıma gelmesinin ardından bu iki oyuncumuz da kendilerini daha fazla geliştirecek. Böylelikle oyuncularımızın değerleri de artacak. Bunlar hep Şenol hocanın sayesinde...” yorumunda bulundu.

‘Evimizde her şey farklı olacak’

Sakatlığı bulunan isimlerin takıma dönmesiyle beraber önemli bir güce sahip olacaklarını söyleyen Orman, “Yakın zaman içerisinde 3 cephede birden yarışıyor olacağız. Tek düşüncemiz, sezon sonunda statımızda şampiyonluk kutlaması yapmak... Evimize döndüğümüzde takımımız daha farklı olacak” diye konuştu.

‘Mario Gomez’i bırakmayız’

Serie A temsilcisi Fiorentina’dan 2 sezonluğuna kiralık olarak kadrolarına kattıkları Mario Gomez’in, takıma önemli güç kattığını belirten Başkan, “Yaptıkları ortada. O ve ailesi de burada olmaktan oldukça mutlu. Teknik ekip de performansından memnun. İlerleyen haftalarda form grafiğinin daha iyi olacağını düşünüyorum. Böyle devam ettiği sürece Gomez’i kimseye bırakmayız” açıklamasını yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler