Hamzaoğlu transfer hakkında ilk kez bu kadar net konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sarajevo maçı için Bosna Hersek'e gidecekleri sırada, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sarı Kırmızılılar'ın hocası, ocak ayında transfer yapıp yapmayacakları konusunda açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 13.11.2015 - 16:37
Abone Ol google-news

Galatasaray, milli maç arasını değerlendirmek için Bosna Hersek takımlarından Sarajevo ile bir hazırlık maçı yapacak. Bu mücadele için Sarı Kırmızılı kafile Bosna'ya hareket etti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yolculuk öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hazırlık maçları hakkında açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, "Milli maç arasını Bosna'da değerlendirmeyi uygun gördük. Sarajevo takımı bize bir teklif yaptı. Biz genç kardeşlerimizi de yanımıza alarak Bosna'da olalım dedik. Keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah oradan da güzel şeylerle döneriz." sözlerini sarf etti.

Grosskreutz hakkında...

Alman futbolcu Kevin Grosskreutz açısından bu tür maçların yararı hakkında gelen bir soru üzerine Sarı Kırmızılı takımın hocası, "Bu tür maçlar her açıdan baktığımızda çok faydalı. Hem Kevin için bu onu takıma daha çok bağlılığa itiyor. Hem de genç ümitle baktığımız kardeşlerimize fırsat oluyor. İnşallah bunlardan da en iyi şekilde faydalanmayı düşünüyoruz." dedi.

"İhtiyacımız olan yerlere transfer yapacağız"

Ocak ayındaki ara transfer döneminde takıma takviye yapıp yapmayacakları ile ilgili Hamza Hamzaoğlu, "Biz ocak ayında transfer yapacakmışız gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ama dediğim gibi ocak ayına kadar birçok maçımız var. Şu anda transfer ilk planda düşündüğümüz şey değil. Bu çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürürken, önemli olan oynayacağımız maçlarda mevcut kadromuzda en iyisini yapmaya çalışmak. Bunun için antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Bütün çalışmalarımızı bu şekilde yapıyoruz. İnşallah ocak ayına kadar alabildiğimiz maksimum puanları toplayıp ocak ayında ihtiyacımız olan yerlere yapacağımız transferlerle ikinci yarıya çok daha güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyoruz. Ama takımımızın eksik olduğu yönündeki şeylere ben katılmıyorum." şeklinde konuştu.

"25 gol atan bir Galatasaray var"

Hamza hoca, "Şu anda iyi oynayan iyi mücadele eden bir Galatasaray takımı var sahada. Bunların gözardı edilmemesi lazım. Hep transfer gündeme getiriliyor. Golcü eksikliğinden bahsediliyor. Tamam sayısal olarak eksiğiz ama bulursak alacağız da zaten ama şu anda 25 tane gol atan bir Galatasaray var. Bunlar da gözardı edilmesin. Biz gerekli şeyleri yapacağız. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz var bizi bu yolda desteklemeye devam etsinler. Biz onlar için sahada iyi mücadele edip iyi futbol oynamaya çalışıyoruz." ifadelerine yer verdi.

"İyi futbol oynamaya devam edeceğiz"

Galatasaray teknik patronu "Olabilir. Zaman zaman maçlar kaybedebiliriz. Rizespor maçı da bunlardan bir tanesi. Ama biz iyi futbol oynamaya devam edeceğiz. Hücum futbolu oynamaya devam edeceğiz. Tabii ki savunmadaki eksikliklerimizi, hatalarımızı bundan sonra yapmamaya devam edeceğiz ama biz Galatasaray'a yakışan futbolu oynamak zorundayız ve bunun devamında başarıların geleceğini, Avrupa'da istediğimiz başarıları yakalayacağımızı biliyoruz. Bu anlamda da biz kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. " diyerek sözlerini tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler