Dursun Özbek Denizli müjdesini verdi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni teknik direktör konusunda çok net bir açıklama yaptı.

Yayınlanma: 23.11.2015 - 11:54
Abone Ol google-news

Point Otel'den ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özbek, ''Bugün kendisi ile görüşeceğiz. Eğer anlaşabilirsek Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olarak görev almasını istiyorum. Dün telefonla konuştuk bugün öğlenden sonra toplanacağız'' dedi.

Yönetimden bazı isimlerin Mustafa Denizli'ye karşı olduğu yönündeki iddiaları da değerlendiren Özbek, ''Böyle bir şey yok. Bunları nereden çıkardınız bilmiyorum ama böyle bir şey söz konusu değil. Mustafa Denizli, Galatasaray'ın tarihine geçmiş, Galatasaray'a mal olmuş, yetişmiş çok kıymetli bir teknik direktör. Yönetim kurulundan biri hangi maksatla bunu söyleyebilir? Böyle bir şey yok. Bunu kim uydurdu bilmiyorum. Sayın Denizli ile ilgili benim bulunduğum yönetim kurulunda, kulübün içerisinde hiç böyle bir şey konuşulmadı'' diye konuştu.

'Bu konuda sizi yıpratmak isteyenler mi var?' sorusu üzerine ise Özbek, ''Olabilir, yorum yapmak istemiyorum'' ifadelerini kullandı.

Hamza Hamazoğlu'nun 'Görevdeyken yönetimin başka teknik direktörlerle konuştuklarını duyuyordum ama kulak asmadım' sözlerinin hatırlatılması üzerine konuşan Özbek, ''Hayır, hiç öyle bir şey yok'' dedi.

Anlaşılacak teknik direktör ile sürenin ne kadar olacağı yönündeki sorulara ise Özbek, ''Şimdi burada hocanın da görüşü önemli. Hoca ile görüştükten sonra tam net olarak söylerim'' diye yanıt verdi.

Öte yandan Başkan Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile ilgili yöneltilen diğer soruları yanıtlamaktan kaçındı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler