Galatasaray'da yeni teknik direktörü Mustafa Denizli

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli oldu.

Yayınlanma: 23.11.2015 - 15:33
Abone Ol google-news

<video:429185>

 

Yapılan görüşme sonrasında ilk olarak Dursun Özbek konuştu.

Özbek'in açıklamaları şöyle:

"Bugün burada toplanmamızın sebebi değerli hocam Mustafa Denizli ile bir görüşme yaptık, yönetim olarak prensip anlaşmasına vardık ve önümüzdeki sözleşme şartları konusunda bir görüşme yapacağız. Yönetim olarak hocamdan takımın başına geçmesini rica ettim, o da kabul etti. Ona yeniden teşekkür ediyorum."

Dursun Özbek'ten sonra söz alan Mustafa Denizli ise şu ifadeleri kullandı:

"Değerli arkadaşlar yıllarca aynı mekanı paylaştık, biraz heyecanlıyım ve kariyerime bu camiada başladım. Parantezi burada açtım, inşallah yüzümün akıyla da parantezi bu camiada kapatacağım Daha önce de bir teklif oldu, ancak o zaman gerçekleşmedi. Bu teklif başka bir teklifdi. Bir gün başarılarımı, kariyerimi riske edeceksem, o camia Galatasaray'dır. Benim yetiştiğim camia. Bu camiadan görev geldiyse ben gururla kabul ederim. Heyecanlıyım, zor bir göreve başlıyoruz. Yıllar önce göreve başladığım zaman heyecanım neyse, şu anda bir katı daha fazla bu heyecanı yaşıyorum."

"Bundan sonra daha sık görüşeceğiz, aklınızdaki soruları cevaplayacağım. Şu anda hiçbir çalışma arkadaşım mevcut değil, gerekirse burada görev yapan arkadaşımdan destek isteyebilirim. Biri Fatih Terim'dir, diğeri de Hamza Hamzaoğlu'dur. İki yakın arkadaşım da bana gereken bilgiyi verecektik. Takımımız, Atletico Madrid deplasmanından döndükten sonra çalışmalara başlayacağız. Hafta sonu için hazırlıklarımız olacak. Galatasaraylılar nasıl bir hava bekliyorsa öyle bir hava yakalarız"

KAP'a açıklama yapıldı

Dursun Özbek ile Mustafa Denizli'nin basın toplantısının ardından Sarı Kırmızılı kulüp, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na resmi açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü konusunda Mustafa Denizli ile resmi görüşmelere başlanmış olup kendisiyle prensipte anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Saygıyla duyurulur.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler