Ersan'dan veda açıklaması

Beşiktaş'ta Çin'e transfer olan Ersan Gülüm, gelecekte siyah-beyazlı kulübe dönebileceğini söyledi ve "23 yaşında geldim buraya. 29 yaşında ayrılıyorum" dedi.

Yayınlanma: 10.02.2016 - 13:06
Abone Ol google-news

Beşiktaş'tan 7 milyon avro karşılığında Hebei China Fortune'a transfer olan Ersan Adem Gülüm, İstanbul'dan ayrılırken havalimanında kameraların karşısına çıktı.

Buruk bir sevinç yaşadığını belirten Ersan, "Bir yandan mutluyum, bir yandan da üzgünüm. Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Türkiye'de 10-11 yıllık iyi-kötü şeyler yaşadım. Şimdi yeni bir macera başlıyor. Hayat devam ediyor. Umarım orada da güzel şeyler yaşarım. Gittiğim kulüp iyi oyuncular aldı ve ligi ilk 3'te bitirmek istiyor. Umarım hedeflere orada da ulaşırız" dedi.

Rhodolfo için çok üzüldüğünü belirten deneyimli oyuncu, "Rhodolfo için çok talihsiz bir sakatlık. Tam ben ayrıldım, başka stoper sakatlandı. Haberler çıktı "Acaba Ersan kalır mı?" diye ama transfer çoktan sonuçlanmıştı. Umarım Rhodolfo yeni sezona sağlıklı şekilde döner" ifadelerini kullandı.
Gelecekte Beşiktaş'a dönebileceğini belirten Ersan, "Beşiktaş'tan güzel ayrılıyorum. Kapıların Beşiktaş'ta açık olacağını düşünüyorum. Futbolculuk kariyerim bitince belki hoca olarak dönebilirim, hiç belli olmaz. Camiadaki herkese hakkımı helal ediyorum. İnşallah siz de edersiniz. 23 yaşında geldim buraya. 29 yaşında ayrılıyorum. Her şey için çok sağ olun." diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler