Fenerbahçe, stadının yeni logosunu tanıttı

Fenerbahçe Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin logosu tanıtıldı.

Yayınlanma: 12.02.2016 - 22:37
Abone Ol google-news

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı öncesi Fenerbahçe'nin stadının yeni ismi sahaya yansıtılan sinevizyonla gösterildi.
Futbolcular ısınırken sahanın ortasına kurulan sinevizyon gösterisi için ışıklar kapatıldı. Gösteride Fenerbahçe'nin tarihi anlatılırken, stadın yeni ismi olan Ülker'in logosu sahaya yansıtıldı. Taraftarlar da telefonlarının ışıklarını yakarak sinevizyon gösterisine katkı da bulundu.
Yaklaşık 70 kişilik teknik ekibin çalıştığı ve Halit Kıvanç'ın sesiyle renklenen video gösterisi, yaklaşık 5 dakika sürdü. Fenerbahçe'nin efsane futbolcularının anıldığı video, stadın en göze çarpan kısmı olan çatının siluetinden esinlenerek tasarlanan yeni logosunun tanıtımı ile tamamlandı.
Dört dakikalık video; geçmişten bugüne uzanan uzun yolculuğunda muhteşem maçlara, unutulmaz gollere, efsane oyunculara, şampiyonluklara, kupalara, üzüntülere, sevinçlere tanıklık eden Fenerbahçe'nin Stadı'ndaki özel anlardan derlendi.
Fenerbahçe ile Yıldız Holding arasında 2015-2016 sezonunda başlayan anlaşma çerçevesinde stadın isminin 10 yıl boyunca Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak anılacağı daha önce açıklanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler