Fenerbahçe maçı öncesi İstanbul'da alarm

UEFA Avrupa Ligi son 32 ilk maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak Lokomotiv Moskova için emniyet bilirimleri olağanüstü güvenlik önlemleri aldı.

Yayınlanma: 16.02.2016 - 17:16
Abone Ol google-news


Bu akşam 19.0'da UEFA Avrupa Ligi son 32 ilk maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak Lokomotiv Moskova için İstanbul Emniyeti olağanüstü güvenlik önlemleri aldı. UEFA tarafından "Yüksek Riskli Maç" kategorisinde olan karşılaşma için emniyet Rusya takımının giriş ve taraftarın giriş yapacağı yerde kuş uçurtmuyor.

TARAFTAR ARASINDA SÜRTÜŞME

Lokomotiv Moskova kafilesini taşıyan otobüs, yoğun güvenlik önlemleri altında stada giriş yaptı. Kafilenin giriş yaptığı esnada stat yakınında bulunan emniyet güçlerinin otobüsün geliş yönüne doğru koştukları görüldü. Ardından üç taraftar spor büro ekiplerince araçlara bindirilerek gözaltına alındı. Yetkililer, taraftarların kafilenin geçişi esnasında şişeli ve taşlı saldırıda bulunduklarını bildirdi. 

Bu arada taraftarların gözaltı esnasında otobüse herhangi bir şey atmadıklarını söyledikleri duyuldu.

Olay hakkında açıklama yapan Moskova ekibinin yöneticisi Alex Erunov, "Stadın dışında küçük bir olay yaşandı. Türk taraftarlar otobüse taş attı. Ancak polis hemen devreye girdi ve onları durdurmak için gerekli önlemleri aldı. Kimseye bir şey olmadı, herkesin durumu iyi. Umarız maç bir sorun yaşanmadan tamamlanır" ifadelerini kullandı.

Yetkililer, mücadelenin oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı çevresinde oluşabilecek yoğun trafik nedeniyle taraftarları uyardı.

 

AMİGO GELDİ Mİ?
Öte yanda güzelliğiyle tüm dünyada tanınan Lokomotiv Moskova'nın tribün lideri Yelizaveta Belyaeva'nın maça gelip gelmeyeceği gizliliğini koruyor. Rusya'dan 70 civarı taraftarın gelmesi bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler