Setrak Yelegen'e saldırı!

Galatasaray taraftarının gönlünü fetheden ve Lazio ile oynanan ilk maçta yapılan koreografiye konu olan Setrak Yelegen'in saldırıya uğradığı bildirildi.

Yayınlanma: 25.02.2016 - 15:59
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz hafta sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafın ardından Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen 68 yaşındaki Setrak Yelegen, saldırıya uğradı. 18 yaşındaki bir genç tarafından darp edildiği iddia edilen Yelegen’e, Galatasaray yönetimi sahip çıktı.

Sarı-Kırmızılı yönetim tarafından Galatasaray’ın iç saha maçına davet edilen ve taraftarların adına Lazio maçında kareografi yaptığı 68 yaşındaki Yelegen’e yapılan saldırının ardında, yönetim harekete geçti.
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, kendisine ait Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ”Setrak Amcaya yapılan saldırı için hukuki süreçleri başlattık;bu ülkede birgün spora nefreti sokanlar tasfiye olacak” ifadelerini kullandı.

"SETRAK AMCA ŞU ANDA İYİ"
Sporcope.com'un haberine göre; yönetici Ural Aküzüm, “Setrak Amcaya ulaştık. Şuanda kendisi kulüpte ve durumu çok iyi. Yapılan saldırıyı kınıyoruz. Umarım böyle üzücü bir olay bir daha gerçekleşmez. Olayın takipçisi olacağız” şeklinde görüş bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler