Braga'dan Fenerbahçe değerlendirmesi

Braga'dan Fenerbahçe değerlendirmesi

26.02.2016 16:00:00
Güncellenme:
Haber Merkezi
Takip Et:
Braga'dan Fenerbahçe değerlendirmesi

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda eşleşmeler belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimine göre Fenerbahçe, Portekiz'in Braga takımı ile çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek.

<video:488082>



Kura çekiminden sonra görüşlerini açıklayan Braga Spor Direktörü Casaca Rui, "Bizim için zor bir  kura, Fenerbahçe'de bir çok yüksek düzeyde Portekizli futbolcu bulunuyor. Onların burada pek zorlanacağını zannetmiyorum ,ayrıca da teknik direktör de Portekizli. İyi oynayan turu geçsin derim" şeklinde konuştu.

Turgut Acar kurayı değerlendirdi

Diğer taraftan Fenerbahçe Dış ilişkilerden Sorumlu Yöneticisi Turgut Acar ise DHA'ya yaptığı açıklamada; Bana göre iyi bir kura çektik. Teknik konularda pek konuşmak benim işim değil, ilk maçı Türkiye'de oynamanın avantaj veya dezavantaj olduğunu düşünmüyorum, inşallah turu geçeriz ve hedefimiz de bu dedi.