Nani: Hep yedek kalayım!

Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan Nani, "İlk 11'de değildim. Böyle şeyler benim için sorun değildir. Takımım kazansın. Ben sonradan oyuna girsem de mutlu olurum" dedi.

Yayınlanma: 29.02.2016 - 22:38
Abone Ol google-news

Sonradan oyuna girdiği derbide Fenerbahçe'nin ikinci golünü kaydeden Fenerbahçeli Nani “Harika bir maç çıkardık. Çok iyi bir görüntü sergiledik. İstediğimiz de buydu. Sahaya çıktığımızda kafamızda tek bir düşünce vardı. Maça çıktığımızda kendi oyunumuzu ortaya koymak istiyorduk. İlk dakikalarda gol bulmak çok güzel oldu” dedi.
Maça yedek başlamasıyla ilgili olarak da konuşan Portekizli oyuncu “Tamamen hocamızın kararıdır. İlk 11’de değildim. Böyle şeyler benim için sorun değildir. Takımım kazansın. Ben sonradan oyuna girsem de mutlu olurum. Bu akşam ihtiyacımız olan galibiyetti. Önümüze bakacağız ve hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

"TURU GEÇMEK İSTİYORUZ"
Nani, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Braga eşleşmesiyle ilgili olarak da “Bizim seviyemizde bir takım. Daha önce Braga’ya karşı birkaç maça çıktım. Tehlikeli bir rakip. İyi bir şekilde o maçlara çıkmamız gerekiyor. Avrupa’da daha önce oynadığımız maçlarda güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik. İyi futbol oynayıp, turu geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler