Pereira: Attığımız gol, Fenerbahçe laboratuvarının bir ürünü

Beşiktaş galibiyetinin ardından konuşan Vitor Pereira, şampiyonluk yolunda sonuna kadar olacaklarını kanıtladıklarını söyledi.

Yayınlanma: 29.02.2016 - 23:27
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-0 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.
Bu maçın Lokomotiv Moskova maçından itibaren değerlendirilmesi gerektiğini belirten Pereira, ''Öncelikle aslında bu işi Lokomotiv Moskova maçında itibaren değerlendirmek lazım. Şu an Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tek takımız. Oradan uzun bir seyahat gerçekleştirdik. Bu seyahat sonrası Beşiktaş gibi kaliteli bir takımla çalıştık.'' ifadelerini kullandı.

''ATTIĞIMIZ İLK GOL, FENERBAHÇE LABORATUVARININ ÜRÜNÜ''

Atııkları ilk golün, Fenerbahçe laboratuvarının ürünü olduğunu ifade eden Pereira, ''Burada teknik heyetime tebriklerimi iletmek istiyorum. O pozisyonu Beşiktaş'ın açıklarını tespit ederek hazırladılar ve çalıştırdılar. Fenerbahçe laboratuvarının ürünü bir gol olduğunu söyleyebilirim. İlk yarıda ikinci golü de bulabilirdik. Bu akşamki oyundan da memnunum. Bugün bit takım olduğumuzu gösterdik ve şampiyonluk yolunda sonuna kadar olacağımızı kanıtladık. Bu yarış lig sonuna kadar sürecektir. Bireysel oyuncu değerlendirmesi yapmayı sevmem ama bugün Volkan Demirel harika oynadı. Mehmet Topal ve Volkan Şen'e de teşekkür ederim. Bugün sakat sakat oynadılar ve çok iyi iş çıkarttılar.'' şeklinde konuştu.

Avrupa Ligi'ndeki Braga eşleşmesini de değerlendiren Pereira, ''Braga Türkiye'de tanınan bir takım değil. Ama ben çok yakından tanıyorum. Çok zorlu bir eşleşme olacak.'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler