Galatasaraylı Setrak Yelegen işinden kovuldu

Galatasaray taraftarının koreografisine konu olan Setrak Yelegen, saldırıya uğramasının ardından şimdi de işinden oldu.

Yayınlanma: 03.03.2016 - 17:32
Abone Ol google-news

Metrodaki fotoğraflarıyla gündeme gelen ve Galatasaraylı taraftarların sempatisini kazanan Setrak Yelegen çalıştığı Ermeni Kilisesi’nden kovuldu.

El işlemeli 4 yıldızlı kazağı sosyal medyada gündem olmasından sonra bir anda Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelen Setrak Yelegen, geçtiğimiz hafta darp edilmenin şokunu atlatmadan işinden kovulmanın şaşkınlığını yaşıyor.

Kocamustafapaşa’da yalnız yaşayan ve Ermeni Kilisesi’nde çalışan Yelegen'i Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan ziyaret ettiği sırada, kendisini kilise tarafından işten çıkarıldığını anlattı. Yelegen’e gerekçe olarak son dönemde basında çok fazla yer alması gösterildi.

METRODA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Metroda çekilen fotoğraflardan sonra sarı kırmızlı kulübün davetlisi olarak Türk Telekom Arena’da Lazio karşılaşmasını tribünden izlemişti. Aynı maçta Galatasaray taraftarının Setrak Yelegen’in konu aldığı bir koreogragide de hazırlamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Setrak Yelegen, metroda yolculuk yaparken kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğramıştı. Saldırının ardından Galatasaray Kulübü, Yelegen’i kulübe çağırarak moral vermişti. Sarı kırmızılı kulüp ayrıca yaşanan çirkin saldırıyla ilgili suç duyurusunda bulunmuş ve olayın takipçisi olacağını duyurmuştu. (sporcope)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler