Galatasaray'ın 'Yanal' pişmanlığı!

Mustaf Denizli'yle yolların ayrılmasında sonra Galatasaray'ın teknik direktör listesinde olduğu iddia edilen Ersun Yanal için ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Yayınlanma: 07.03.2016 - 14:09
Abone Ol google-news

Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin görevi bırakmasının ardından birbirinden farklı isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Sezon sonuna kadar yola Orhan Atik ve Jan Olde Rikerink ikilisi ile devam etmeyi planlayan Galatasaray, diğer bir yandan da yeni sezon için alternatif isimlere yönelmeye başladı.

"YANAL GELİRSE ŞİKE DOSYALARINI AÇAR MISIN?"

Lucien Favre, Rudi Garcia ve Marcelo Bielsa ile dirsek temasında bulunan Galatasaray Yönetimi'nde yer alan bazı isimlerin Ersun Yanal'ı da takımın başında görmek istediği iddia edildi. 360TV'de yayınlanan Telegol adlı programının moderatörü Serhat Ulueren de, Galatasaray Yönetimi'nde yer alan iki yöneticinin kendisini arayarak Ersun Yana ile nabız yokladığını iddia etti ve; "Galatasaray'ın başına Ersun Yanal'ı getirirsek, şike dosyalarını yeniden açar mısın?" şeklinde bir soru yönelttiğini ifade etti.

"HİÇBİR ZAMAN GÜNDEMDE OLMAYACAKTIR"

Sarı-kırmızılı yönetimden bazı isimlerin, Ersun Yanal'ı takımın başında görmek istediği ancak 10 Kasım'da resmi siteden yapılan Ersun Yanal açıklamasından dolayı geri adım attığı ifade edildi. Sarı-kırmızılı yönetime yakın bazı isimler de, Galatasaray'ın Ersun Yanal hakkında resmi siteden yaptığı; "Ersun Yanal ismi hiçbir zaman Galatasaray’ın gündeminde olmamıştır ve olmayacaktır" açıklamasından dolayı pişmanlık duyulduğunu iddia etti. (sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler