Galatasaray, başkentte 1 puanı kurtardı!

Süper Lig'de ilk dört mücadelesi veren Galatasaray, konuk olduğu Gençlerbirliği karşısında Stancu'nun penaltı golüne Selçuk'un penaltısıyla cevap vererek sahadan 1 puan ile ayrıldı.

Yayınlanma: 13.03.2016 - 17:47
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta karşılaşmalarında Gençlerbirliği'ne konuk olan Galatasaray, yenik duruma düştüğü maçta bir puana razı oldu ve ligdeki üst üste üçüncü puan kaybını yaşadı.

Galatasaray'da Teknik Direktör Orhan Atik, son oynanan Medipol Başakşehir maçının 11'inde üç değişikliğe giderken, Wesley Sneijder ve Hakan alta yerine Semih Kaya ile Bilal Kısa'ya ilk 11'de yer verdi. Sakatlıktan kurtulan Fernando Muslera da Cenk Gönen'den kaleyi devraldı.

Gençlerbirliğİ'nde ise Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, son oynadıkları Kayserispor maçının 11'inde tek değikliğe gitti ve Hleb'in yerine İrfan Can Kahveci'ye şans verdi.

Gençlerbirliği 17. dakikada Stancu'nun penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk 45 dakika başkent temsilcisinin üstünlüğüyle sona erdi .

İkinci yarıya etkili başlayan Galatasaray, Doğa Kaya'nın ceza sahası içinde topa elle müdahele etmesiyle penaltı kazandı. Atışı gole çeviren Selçuk İnan, durumu 1-1'e getirdi.

Maçın geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve 90 dakika 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Galatasaray haftayı 39, Gençlerbirliği ise 32 puanla tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler