Braga'nın serisi sona erdi

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 15 maç sonra Fenerbahçe'ye yenilen Braga, Portekiz Ligi'nde de Belenenses'e 3-0 mağlup olarak 8 maç sonra ligde de namağlup serisi sona erdi.

Yayınlanma: 14.03.2016 - 10:40
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi Braga, Portekiz Birinci Ligi'nin 26. haftasında Belenenses'e 3-0 yenildi. Başkent Lizbon'daki Restelo Stadı'nda yapılan maçta Braga Teknik Direktörü Paulo Fonseca; takımın as oyuncularından Ahmed Hassan, Baiano, Josue, Vukcevic, Matheus, Eduardo ve Rafa Silva gibi isimleri Fenerbahçe ile oynanacak rövanş maçı öncesi dinlendirdi.

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçta ev sahibi Belenenses, 56. dakika Gonçalo Silva, 61. dakikada Miguel Rosa, 66. dakikada Tiago Caeiro'nun attığı gollerle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bu skorla 47 puanda kalan Braga, ligde 4.lüğünü sürdürürken; Belenenses ise puanını 32'ye yükselterek, 10. sıraya çıktı.

Resmi maçlarda 15 maçlık namağlup unvanını Fenerbahçe karşısında kaybeden Braga, Belenenses karşısında aldığı yenilgiyle de ligde 8 maç sonra sahadan eli boş ayrıldı.

Fenerbahçe, 1-0 kazandığı maçın rövanşında 17 Mart Perşembe günü Braga ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler