Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ertelendi!

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ertelendi!

Yayınlanma: 20.03.2016 - 17:55
Abone Ol google-news

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden yaptığı açıklama şu şekilde:

Bu akşam oynanması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe müsabakası, İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda kulüplerimizle de görüşülerek ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının tarihi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Öte yandan  Ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hakkında İstanbul Valiliği'nden resmi açıklama geldi.

İşte o açıklama:

20 Mart 2016 Pazar günü saat 20.00’de oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe futbol müsabakası alınan ciddi bir istihbaratın değerlendirilmesine bağlı olarak ve kulüplerinde talep ve mutabakatı doğrultusunda ertelenmiştir. Kamuoyuna ve sporseverlere saygıyla duyurulur.

TARAFTARDAN TEPKİ

Stadyum çevresine erken gelen ve yolda olan taraftarlar sosyal medyadan tepkilerini dile getirirken evinde maçı izlemeye hazırlananlar da sert eleştirilerde bulundular.



Maçın başlamasına kısa bir süre kala erteleme kararının duyurulması, taraftarların sert tepkisine neden oldu. Stadtan çıkmaları için anons yapılan taraftarlar duruma tepki gösterdi.
Birçok taraftarın erteleme krarından önce trübünlerdeki yerini almış olması da erteleme kararı sonra stad çevresinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Kararın daha önce alınarak duyurulması gerektiğini savunan taraftarlar güvenliklerinin riske atıldığını belirtti.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ertelenmesine taraftardan tepki

Galatasaray'dan derbi açıklaması!

 Erdoğan'dan derbi açıklaması : Yeni istihbarat geldi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler