Fatih Terim'den Volkan Demirel patlaması

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yarın oynanacak İsveç maçı öncesi milli oyuncu Oğuzhan Özyakup ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Terim, Volkan Demirel'i neden kadroya almadığı yönünde gelen soruya, "Ne için Ahmet, Mehmet değil de ısrarla Volkan'ı soruyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Yayınlanma: 23.03.2016 - 19:57
Abone Ol google-news

İŞTE FATİH TERİM'İN AÇIKLAMALARI:

Hazırlık maçının sorularından önce birkaç bilgi paylaşmak istiyorum. EURO2016 için çok ciddi emek harcadık ve bazı projeler hazırladık. Birçok detay üzerine çalıştık. Spora bir bilim alanı, futbola ise bu bilim alanının en gelişmiş branşlarından biri olarak bakıyoruz. Sadece sahada oynanan bir oyun gibi değil, bir sistem olarak baktık. Gerek sektörün içindeki ekiplerimizin, gerekse akademisyenlerin yaptığı çalışmaları masaya koyduk. Bu çerçevede çok alışık olmadığınız bir ilki burada gerçekleştireceğiz. EUO2016'da Türkiye başarılı olursa ki olacaığına inanıyoruz, bu sistemi de bir model haline getirmek istiyoruz. Amacımız derece almak ama doğru hazırlanmak da istiyoruz. İyi oynamak, oynadığımız oyunla gurur vesilesi olmak her şeyden önce geliyor. Futbol 11 kişiyle oynanıyor, biz de ilk 11'e 11 destek adında bir çalışma yaptık. Bunlardan kısaca bahsetmek istiyorum.

''Şu an hazırlık kampı için davet ettiğimiz oyunculardan 3'ü, Onur, Serdar ve Burak; tedavilerine milli takımda devam etmek üzere kendi istekleriyle aramıza katıldılar.

''Durum çok net. Bir milli takım var. Seçeceğimiz oyuncu sayısı belli. Çağırdığımızdan daha fazla çağırmadığımız var. Ancak ne için Ahmet, Mehmet değil de ısrarla Volkan'ı soruyorusunuz? Ben söyleyeyim size. Çünkü siz bundan besleniyorsunuz. Medya üzerinden de haber gönderecek değilim. Biliyorsunuz Volkan ve diğer çağırmadığımız isimlerle ilgili medya üzerinden cevap vermek benim tarzım değil.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon