Pereira, Lig TV'nin sorusunu duydu, canlı yayını terk etti

Medipol Başakşehir'a 2-1 yenilip şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, maç sonrası Lig TV'ye röportaj verdi. Röportajda gelen soruyu duran Pereira, yayını terk etti.

Yayınlanma: 10.05.2016 - 08:19
Abone Ol google-news

Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de teknik patron Vitor Pereira, maç sonu Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "Bu yenilgiyi hak ettik. Maalesef oyuncularımız bu maçtan çok Galatasaray-Beşiktaş maçını düşünüyordu. Şampiyonluğu Beşiktaş'a ellerimizle ikram ettik. Sorumluluğu üzerime alıyorum" diye konuştu.

Pereira, muhabirin, "Geçmiş yıllarda Fenerbahçe'yi şampiyon yapamayan teknik direktörler takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Sizin gelecekle ilgili bir düşünceniz var mı?" sorusuna hiç cevap vermeden canlı yayını terk etti.

Pereira, daha sonra düzenlenen basın toplantısında ise, "Anlamak ve açıklamak çok zor. Bu noktada baskıya atamayız bütün suçu. Sahaya çıktığımızda hiç istek yok gibiydi. Başakşehir iyi bir takım. Kupa finalini kazanmalıyız ve sonuç bugünkü gibi olmamalı" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon