Galatasaray'da forvete İzlandalı ortaya Hollandalı

Galatasaray’ın transfer gündeminde hareketli saatler yaşanıyor. İzlandalı forvet Sigthorsson ve De Jong ile anlaşma tamam.

Yayınlanma: 30.08.2016 - 10:35
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın transfer gündeminde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Diarra transferinde henüz istediği sonucu alamadı. Fransız futbolcunun, eski kulübü Lokomotiv Moskova’ya ödemesi gereken 10 milyon Avro tazminat konusundaki pazarlıkları belli bir seviyeye gelmesine karşın şu anda forma giydiği Marsilya’nın transfer için Galatasaray’dan bonservis istemesi görüşmeleri tıkadı. Diarra’nın, Sarı-Kırmızılılardan alacağının büyük kısmını peşin istemesinin diğer bir sorun olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Diarra konusunda gelinen son noktayla ilgili “Diarra için hâlâ uğraşılıyor, ancak fiyat yükselttiler” yorumunda bulundu.

Tiote sakat çıktı!

Sarı-Kırmızılıların İstanbul’a getirdiği Newcastle United’ın 30 yaşındaki ön liberosu Tiote, sakatlık engeline takılınca transferden vazgeçildi. Fildişi Sahilli oyuncu dün kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçti. Tiote’nin sol diz dış menisküsünde problem bulunduğu; sol bacağının sağa oranla kuvvetsiz olduğu rapor edildi. Galatasaray sağlık ekibi, Sportif AŞ yönetimiyle görüşüp riskleri anlattı. Yönetim, transferden vazgeçti.

De Jong geliyor

Ön libero transferi için alternatif olarak belirlenen ve teknik direktör Riekerink’in alınmasını istediği isimlerden olan Hollandalı Nigel de Jong bugün akşam saatlerinde İstanbul’a gelecek. ABD Ligi’nde LA Galaxy forması giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu ile Sarı-Kırmızılı yöneticiler prensipte el sıkışmıştı. De Jong’un İstanbul’a gelmesinin ardından son bir görüşme daha yapılacak ve tecrübeli isim sağlık kontrolünden geçirilecek.

Yeni golcü Sigthorsson

Galatasaray, forvet transferini İzlandalı golcü Kolbeinn Sigthorsson ile çözdü. Sarı-Kırmızılılar, Fransa’nın Nantes kulübünde forma giyen Sigthorsson’u satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı. 26 yaşındaki oyuncu bugün İstanbul’da olacak, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak. İzlandalı forvet geçen sezon başında da Galatasaray’ın gündemine girmişti. Ancak Sigthorsson Ajax’tan ayrılıp Nantes’a transfer olmuştu.

Denayer için pazarlık

Galatasaray, Denayer’i yeniden kiralamak için Manchester City ile görüşmelerini hızlandırdı. İki kulübün Denayer’in kiralanması konusunda mali detayları görüştüğü belirtildi.

Olcan’la yine kriz

Yönetim, Olcan Adın’ın sözleşmesini tek taraflı feshetti. 2 yıl daha sözleşmesi olan Olcan’ın G.Saray’dan 3.7 milyon Avro alacağı var. Fesih sonrası 30 yaşındaki oyuncunun alacakları için TFF’ye başvuracağı öğrenildi.

Salih ve Tarık gidiyor

Kadro dışı kalan Tarık Çamdal’ın Umut Bulut’la birlikte Kayserispor’la anlaştığı öğrenildi. Salih Dursun ise Gaziantepspor’a gidiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler