Galatasaray'da Memphis Depay bombası

Manchester United'ın kanat oyuncusu Memphis Depay için müthiş bir iddia ortaya atıldı.

Yayınlanma: 28.10.2016 - 10:01
Abone Ol google-news

 

Avrupa basını, 22 yaşındaki oyuncunun yakın zamanda kulüpten gönderileceğini yazdı.

Spor basınına göre takımda fazla süre almaması ve ilk 11'de tercih edilmemesi adına Depay'ın ara transfer döneminde başka bir takımın yolunu tutacağını ifade etti.

Kırmızı Şeytanlar'da 2015'ten beri forma giyen Depay'ın adı; Milan, Roma ve Nice'in yanı sıra Galatasaray'la da anılmaya başlandı.

Hollandanın popüler spor sitesi Voetbalnieuws, bu iddiayı doğruluyor. Flemenk kaynaklara göre Depay, ara transfer sezonunda Avrupa ekiplerinden birinin yolunu tutacak.

Kanat pozisyonlarında görev yapan Depay, kırmızı şeytanlar ile toplamda 29 maça çıkarken 2 gol kaydetti. Hollandalı yıldızının 2019 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öte yandan 2015 Ekim ayında Robin van Persie, Fenerbahçe’de yedek kalırken, Depay da Manchester United’ta ilk 11’de oynuyor ve etkili maçlar çıkarıyordu.

Bu ikili o dönemde Hollanda Milli Takımına çağırılmıştı ve Depay idmanda Robin van Persie ile alay ederek "Hey yedek" diye Persie’ye seslenmişti. O tarihten bu yana bu iki oyuncu da Hollanda Milli Takım kadrosuna girmekte zorlanıyor.

 (Fanatik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler