Semih, Galatasaray'ı ipten aldı!

Süper Lig'in 15. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Galatasaray 2-2 berabere kaldı. Son haftaların formda ismi Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'nun 2 golüne engel olamazken Semih Kaya sürpriz bir gole imza atarak takımına bir puanı getirdi.

Yayınlanma: 18.12.2016 - 21:05
Abone Ol google-news

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanında öne geçip geriye düştüğü maçta beraberliği son anda kurtardı.

Süper Lig'in 15. haftasında Osmanlıspor evinde ağırladığı Galatasaray karşısında üstün futboluna rağmen bir puana razı oldu: 2-2

Osmanlıspor'un daha ilk iki dakikada iki gollük pozisyonu Pierre Webo'yla harcadığı karşılaşmada, sarı-kırmızılıların golü de 3. dakikada son haftaların formda ismi Yasin Öztekin'den geldi.

Golden sonra çoğunlukla Osmanlıspor'un hakimiyetinde geçen maça, başkent ekibinin üst üste kaçırdığı pozisyonların ardından 36. dakikada Webo'nun kafa vuruşuyla skorda denge geldi.

Beraberlik golünün ardından da baskılı oyununu sürdüren Osmanlıspor, 87. dakikada Webo'nun ikinci golüyle öne geçti ama Galatasaray yediği golün santrasında 88. dakikada Semih'le ağları yeniden sarsarak beraberliğe tutundu.

Sarı-kırmızılılar bu sonuçla 30 puana yükselerek ikincilik koltuğundaki rakibi Beşiktaş'a bir puan yaklaştı ancak haftayı üç puanla kapatan Başakşehir'den de beş puan uzakta kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler