Podolski Çin'e gidiyor

Japonya ve Çin'den önemli teklifler alan Galatasaray'lı Lukas Podolski, Galatasaray'dan kazandığı 3 milyon Euro'nun yaklaşık 3 katını kazanacağı için ayrılığı kafasına koydu. Bunun üzerine önceki gün menajeri Nassim Touihri de soluğu İstanbul'da alarak sarı-kırmızılı idareciler ile bir araya gelerek Japonya ya da Çin'e transfer olmak istediklerini iletti.

Yayınlanma: 21.01.2017 - 14:01
Abone Ol google-news

Hoffenheim’ın satmaya sıcak baktığı 27 yaşındaki oyuncu ile sarı-kırmızılıların dışında Flamengo takımı da ilgileniyor. Ancak Vargas, Avrupa’dan ayrılmayı düşünmüyor.

Podolski'nin gitme ihtimali Galatasaray'ı forvet transferi hamlesine mecbur bıraktı. Sarı-kırmızılılar, Pato ve Adrian Lopez girişimlerinden sonuç çıkaramayınca bir ara Çin'e gideceği iddia edilen Eduardo Vargas için düğmeye bastı. Almanların ünlü dergisi Kicker'in haberine göre Hoffenheim, Şilili golcüyü satmaya sıcak bakıyor. Oyuncunun en büyük iki talibinin Brezilya ligi takımlarından Flamengo ve G.Saray olduğu okuyuculara aktarıldı.

Sarı-kırmızılı yönetimin 10 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ile satış listesine konulan Vargas için 7 milyon Euro önerdiği belirtiliyor. Eğer Podolski satılırsa Vargas'ın bütçesi bu şekilde karşılanmış olacak. Şilili oyuncunun, Avrupa'da kalmak istemesi de G.Saray'ın elini güçlendiren diğer bir faktör olarak göze çarpıyor. Sarı-kırmızılıların Hoffenheim kulübüyle sıkı şekilde pazarlıkları sürdürdüğü belirtiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler