Gençlerbirliği maçı ertelendi... Kulüplerden İlhan Cavcav'a veda mesajı

İlhan Cavcav'ın ölümü nedeniyle bugün Gaziantep' te oynanacak olan Gaziantepspor -Gençlerbirliği maçı iptal edildi. TFF ve futbol kulüpleri, hayatını kaybeden Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav için başsağlığı mesajı yayımladı.

Yayınlanma: 22.01.2017 - 12:05
Abone Ol google-news
<video:663976>

Bugün 13:30'da Gaziantep'te oynanması gereken Gaziantepspor - Gençlerbirliği maçı, İlhan Cavcav'ın vefatı nedeniyle ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve futbol kulüpleri, hayatını kaybeden Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav için başsağlığı mesajı yayımladı.
TFF ve bazı kulüplerin yayımladığı mesajlar şöyle:

BEŞİKTAŞ'TAN TAZİYE MESAJI

Beşiktaş kulübünün resmi internet sitesinde İlhan Cavcav'ın yaşamını yitirmesiyle ilgili olarak yer alan mesajda şöyle denildi "Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Türk sporunun önemli bir figürü olmasının yanı sıra, duayen bir spor adamı olarak da tarihe adını yazdırmıştır. Son dönemlerde yaşadığı sağlık sorunlarına karşın, spora hizmete devam etmekten çekinmeyen Cavcav, Gençlerbirliği'ne de hayatını adayarak saygıyı hak etmiştir. Merhum İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Gençlerbirliği camiasına başsağlığı dileriz. Saygılarımızla,"

FENERBAHÇE'DEN TAZİYE MESAJI

Fenerbahçe kulübünün resmi internet sitesinde İlhan Cavcav'ın yaşamını yitirmesiyle ilgili olarak yer alan mesajda şöyle denildi:

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Sayın İlhan Cavcav'ın, geçirdiği beyin kanaması sonucunda vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Sayın İlhan Cavcav’a Allah’tan rahmet, başta Cavcav Ailesi ve Gençlerbirliği Spor Kulübü olmak üzere merhumun tüm yakınları ve Türk Sporu'na baş sağlığı dileriz.

GALATASARAY'DAN CAVCAV'A VEDA MESAJI

Galatasaray'ın resmi internet sitesinde İlhan Cavcav'ın yaşamını yitirmesiyle ilgili olarak yer alan mesajda "Amatör futbolcu olarak adım attığı spor camiasında 1975'ten beri yöneticilik yapan, Gençlerbirliği'nin efsane ve duayen başkanı İlhan Cavcav'ın aramızdan ayrıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine, Gençlerbirliği Camiası'na ve Türk sporuna başsağlığı diliyoruz.

Türk futboluna Kulüpler Birliği Başkanı olarak üç farklı dönem hizmet eden, 1977'den Gençlerbirliğine adım atıp 1978'den beri de Başkanlık görevini yürüten İlhan Cavcav, Ankara ekibi ile 2 kez Türkiye Kupası kazanmıştı" denildi.

TRABZONSPOR'DAN TAZİYE MESAJI

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinde İlhan Cavcav'ın yaşamını yitirmesiyle ilgili olarak yer alan mesajda, "Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türk futboluna gerek futbolcu gerek yönetici olarak uzun yıllar hizmet eden; 1981’de ikinci kez Gençlerbirliği’nin başına geçtiğinden beri kulübün kurumsal ve sportif gelişimine ömrünü adayan değerli futbol insanı İlhan Cavcav’ı Türk spor kamuoyu asla unutmayacaktır. Sayın İlhan Cavcav’a Allah’tan rahmet, başta Gençlerbirliği Spor Kulübü olmak üzere, ailesi, sevenleri ve spor camiamıza başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu:
"Türk futbolunun duayen isimlerinden Kulüpler Birliği Onursal Başkanı ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 1978 yılından beri Gençlerbirliği Başkanlığını yürüten Cavcav, 2000-2002, 2004-2005 ve 2013-2014 yıllarında Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Merhum İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet; ailesi, Gençlerbirliği camiası ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."

Bursaspor Kulübü:
"Dün geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın tüm müdahalelere karşın hayatını kaybettiği haberini büyük üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. 37 yıllık Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanlığı suresince Türk futbolu ve sporuna yapmış olduğu hizmetlerle unutulmayacak spor adamları arasındaki yerini alan İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, Gençlerbirliği Spor Kulübü camiasına sabır ve başsağlığı dileriz."

Çaykur Rizespor:

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın Ankara’da tedavi gördüğü hastanede vefat etmesi futbol camiasını yasa boğdu. Çaykur Rizespor'un resmi internet sitesinden yayınladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi: “Türk Futbolunun duayeni, dost ve kardeş kulübümüz Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın vefatından dolayı derin üzüntü içerisindeyiz. Başta futbol ailesi olmak üzere; Gençlerbirliği Camiasının ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun.”

Gaziantepspor'dan İlhan Cavcav için başsağlığı:
 
Gaziantepspor Kulübü, vefat eden Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'a rahmet, ailesine, kulübüne ve spor camiasına baş sağlığı dilendi.

Kırmızı-siyahlı kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türk futbolunun duayen isimlerinden Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Sayın İlhan Cavcav’ın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi, Gençlerbirliği Kulübü ve futbol camiasına başsağlığı dileriz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler