Fenerbahçe, Başakşehir'in 26 maçlık yenilmezlik serisine son verdi

Fenerbahçe-Medipol Başakşehir karşılaşmasından sarı lacivertliler 1-0 galip ayrılarak Başakşehir'e zirve yarışında büyük darbe vurdu.

Yayınlanma: 22.01.2017 - 20:56
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında lider Medipol Başakşehir'i konuk etti. Sarı lacivertli ekip, lider Başakşehir'i 28.dakikada Ozan Tufan'ın golüyle devirerek 3 puanın sahibi oldu. Böylelikle Fenerbahçe, Başakşehir'in 26 maçlık yenilmezlik serisine son vermiş oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe, 1-0'lık skorla kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü, Salih Uçan'ın asistinde Ozan Tufan 28. dakikada attı. Gol sırasında top, 300. maçını oynayan Emre Belözoğlu'na attı. Fenerbahçe, 72. dakikada Fernandao ile bir penaltıdan faydalanamadı.

Fenerbahçe, bu galibiyetle birlikte puanını 35'e yüksseltti ve zirve yarışına tutundu. Başakşehir ise ligdeki ilk mağlubiyetini alarak 39 puanda kaldı. Fenerbahçe, gelecek hafta Kayserispor'a konuk olacak. Başakşehir ise sahasında Bursaspor ile karşılaşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler