Fenerbahçe'de gözler derbide

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor deplasmanında 4-1'lik ağır bir yenilgi alan Fenerbahçe, gözünü Ziraat Türkiye Kupası'na dikti. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş maçının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Yayınlanma: 01.02.2017 - 15:53
Abone Ol google-news



Ezeli rakibi Beşiktaş ile pazar günü Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, hazırlıklarına devam etti. Ligde zirvenin 9 puan gerisinde kalan ve Ziraat Türkiye Kupası ile Avrupa Ligi'nde başarılı olmak isteyen sarı-lacivertliler, zorlu kupa mücadelesinin hazırlıklarına Teknik Direktör Dick Advocaat önderliğinde Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde devam etti. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayıp, dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarıyla sürdü ve yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı. 

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda oynayacağı Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, yarın yapacağı tek antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

VOLKAN ŞEN BEŞİKTAŞ DERBİSİNE YETİŞEMİYOR SOW, DERBİDE SAHADA

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turunda Vodafone Arena'da Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde basanı kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde saat 12:00'da başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman; dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarıyla sürdü ve yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı.
Volkan Şen önce takımla çalışırken antrenmanın ikinci bölümünde bireysel çalışmasına devam etti. Ozan Tufan ise takımla çalıştı. Advocaat'ın Ozan'ı yedek soyundurması, Volkan'ı ise maç kadrosuna almaması bekleniyor.

Öte yandan Senegal'in Afrika Kupası'ndan elenmesi Sow'un İstanbul'a erken dönmesine araç oldu. Golcü oyuncunun Beşiktaş'a karşı forma giymesi yüksek ihtimal.
Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarını 2 Şubat Perşembe günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler