Gzötepe Yılmaz Vural ile anlaştı

Okan Buruk'tan boşalan teknik direktörlük görevi için arayışlara geçen Göztepe, Yılmaz Vural ile anlaştı. Vural, resmi imzaların atılmasının ardından Göztepe'deki görevine başlayacak.

Yayınlanma: 21.03.2017 - 11:30
Abone Ol google-news


TFF 1. Lig'de aldığı kötü sonuçların ardından Okan Buruk'la yollarını ayıran Göztepe, görüştüğü tecrübeli Teknik Direktör Yılmaz Vural'la her konuda anlaştı. Açıklamalarda bulunan Vural, sarı-kırmızılı yönetimle her konuda anlaştıklarını ifade ederek, henüz resmi imzayı atmadığını ancak önümüzdeki günlerde İzmir'e gelerek sözleşme imzalayacağını kaydetti. 

Geçen yıl Adana Demirspor'da görev yapan Türk futbolunun en tanınmış isimlerinden Yılmaz Vural, daha önce Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Karşıyaka, Adanaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdmanyurdu, Osmanlıspor ve Karabükspor'da görev yaptı. Vural, resmi imzaların atılmasının ardından sarı-kırmızılı kulüpte ilk kez görev yapacak. 

İşte Yılmaz Vural'ın ilk sözleri;

"30 YILDIR ADIM GEÇİYORDU"

Yılmaz Vural, "Bu kulüpte 30 yıldır adım geçiyordu. Nihayet gelmek kısmet oluyor" dedi.
Son olarak 1990-91 sezonunda Karşıyaka'da görev yaptığını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "26 yıl sonra yeniden İzmir'e dönmek çok heyecan verici. İzmir futbolunu, layık olduğu yere yani Süper Lig'e taşımak için var gücümüzle çalışacağız" ifadesini kullandı.

Göztepe'nin önemli bir proje takımı olduğunu sözlerine ekleyen Yılmaz Vural, şöyle devam etti:
"Yakın zamanda ihaleye çıkacak stadyumun hizmete girmesiyle kulüp harika bir tesise kavuşmuş olacak. Ayrıca Menderes Tekeli'de inşa edilecek tesisin projesini de gördüm. Göztepe, bu konuda çağ atlayacak. Ben de bu süreçte kulübü sportif açıdan yukarılara taşımak için çaba göstereceğim."
Takımın son durumunu hakkında değerlendirme yapmak istemediğini de sözlerine ekleyen deneyimli çalıştırıcı, "Son haftalarda kötü sonuçlar alındı ama antrenmana çıkıp futbolcularla bire bir konuşmadan yorum yapmak istemiyorum" açıklamasında bulundu.

İstanbul'da düzenlenen 2. Futbol Zirvesi'nde Başkan Mehmet Sepil ile görüşen 64 yaşındaki Yılmaz Vural'ın yarın sabah İzmir'de sözleşme imzalayabileceği, öğleden sonra da ilk antrenmanına çıkabileceği öğrenildi.. Yılmaz Vural'ın son 9 hafta için göreve geleceği, takımın Süper Lig'e çıkması halinde sözleşmesinin uzatılacağı ifade edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler