Fenerbahçe, Sturm Graz deplasmanında avantajı kaptı

Sezonun ilk resmi maçına çıkan Fenerbahçe, sahadan galibiyetle ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Sturm Graz’a konuk olan Kanarya, 2-1 kazandı ve 3 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak rövanş öncesi ciddi bir avantaj elde etti.

Yayınlanma: 27.07.2017 - 21:54
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Sturm Graz'a konuk olan Fenerbahçe, 2-1'lik skorla galip geldi ve İstanbul'a avantajlı bir skorla dönmüş oldu.

Fenerbahçe, 2017- 2018 sezonunun ilk resmi sınavında sahaya çıkarken 3 Ağustos Perşembe günü Ülker Stadı’nda oynayacak rövanş öncesinde oldukça önemli bir avantaj yakaladı.

Müsabakada 10'da Hierlander'in golüyle 1-0 geri düşen temsilcimiz, 29'da Alper Potuk'un getirip içeri çevirdiği topta ters bir vuruş yapan Maresic'in kendi kalesine attığı golle eşitliği yakaladı. 35'te Valbuena'nın kornerden yaptığı ortada muazzam bir kafa vuruşu yapan Neustadter ise skoru 2-1'e getirdi.

Alper Potuk'un performansı göz doldururken Aykut Kocaman sahaya Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Ozan, Dirar, Alper, Valbuena, Ahmethan 11'iyle çıktı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler