Fenerbahçe, derbi öncesi 3 puanla moral depoladı

Fenerbahçe, Evkur Yeni Malatyaspor’u ilk yarıda bulduğu gollerle mağlup etti. Kanarya sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılırken Galatasaray derbisi öncesi moral depoladı.

Yayınlanma: 15.10.2017 - 19:16
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler, Ozan'ın 4 ve Giuliano'nun 6'da kaydettiği şık gollerle oldukça erken öne geçtiği karşılaşmayı 3-1'lik skorla kazandı ve Galatasaray derbisi öncesi moral depoladı.

Fenerbahçe bu sonuçla puanını 14'e yükseltirken Erol Bulut'un çalıştırdığı Yeni Malatyaspor ise 8 puanda kaldı. Ev sahibinde üçüncü golü 28'de Hasan Ali Kaldırım'dan gelirken konuk ekibi oyunun sonlarına doğru umutlandıran tek gol 68'de Batuhan Altıntaş'tan geldi.

Müsabakada Aykut Kocaman, son haftaların formda ismi Vincent Janssen'in yerine Roberto Soldado'ya 11'de şans verirken son olarak 17 Mart'ta Atiker Konyaspor karşısında forma giyen ve karşılaşmanın 36. dakikasında kolunun kırılmasıyla oyundan çıkmak zorunda kalan Fernandao, o günden bu yana ilk kez forma şansı buldu. Brezilyalı 86'da kaleciyi dahi çalımlamasına rağmen net fırsattan faydalanamadı.

Janssen ise 71'de Valbuena'nın yerine oyuna dahil oldu. Fenerbahçe son bölümde Janssen – Fernandao santrfor ikilisiyle mücadele etti.

Fenerbahçe’de Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi Mehmet Ekici şoku yaşandı. Mücadelenin son çalışmasında sakatlanan ve yapılan kontroller neticesinde sağ arka adalesinde 2’nci derece yırtık tespit edilen Ekici, Malatyasor maçında takımını yalnız bıraktı. Ekici’nin en az 20 gün sahalardan uzak kalacağı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler