Beşiktaş’ta Negredo sevinci

Beşiktaş forması ile suskunluğunu bozan Alvaro Negredo’ya tebrik ve övgü yağıyor. Başkan Orman “Bu golün önemi büyük” dedi. Cenk Tosun sosyal medyadan “Hoş geldin Hermano” mesajını paylaştı.

Yayınlanma: 30.10.2017 - 09:33
Abone Ol google-news

 

Beşiktaş’ta Aytemiz Alanyaspor galibiyetinin yanı sıra Alvaro Negredo'nun gol atması ayrı bir mutluluk yarattı. Beşiktaş'a transfer olurken 35 gol sözü veren ancak ilk 13 resmi maçı boş geçen İspanyol forvet, siftah yapmanın yanı sıra galibiyeti de getirince hem tebrik hem övgü yağmuruna tutuldu. Negredo'nun partneri Cenk Tosun, Instagram'dan “Hoş geldin Hermano (kardeşim)” mesajıyla destek verdi.

Bu gol şampiyonluğu getirir
Negredo’nun golü ile yüzü gülen isimlerin başında gelen Başkan Fikret Orman ise “Bu golün önemi büyük. Şampiyon olursak eğer önemi daha da artacak. Şampiyonlukta büyük payı olacak. Negredo'nun artık gollerine devam edeceğine inanıyorum” açıklamasını yaptı. Yönetici Metin Albayrak da “Negredo'nun golüne çok sevindik. Artık ölü toprağını üzerinden attı” ifadesini kullandı.

6 ay sonra gol sevinci yaşadı
Bu arada Negredo, Aytemiz Alanyaspor karşısında attığı golle 6 aylık suskunluğuna da son vermiş oldu. Geçen yıl İngiliz ekibi Middlesbrough'da forma giyen 32 yaşındaki yıldız forvet son golünü geçen sezon Premier Lig'de atmıştı. 30 Nisan 2017 tarihinde oynanan Manchester City mücadelesinde fileleri sarsmayı başaran Negredo, sonraki 16 resmi maçta gol sevincine hasret kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler