Beşiktaş farka gidebileceği maçta Monaco ile berabere kaldı

Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Monaco'yu konuk eden Beşiktaş, karşılaşmadan 1 puan alarak ayrıldı. Girdiği gol pozisyonlarını cömertçe harcayan Beşiktaş ilk yarının uzatma dakikalarında geri düştüğü maçta 1 puanı Cenk Tosun ile kopardı.

Yayınlanma: 01.11.2017 - 11:36
Abone Ol google-news

Şampiyonlar Ligi’ne 3’te 3 ile başlayarak tarih yazan Beşiktaş, sahasında Monaco ile oynadığı maçta ilk puan kaybını yaşadı. İlk yarının uzatma dakikalarında Rony Lopes’in şok golü ile geriye düşen Beşiktaş, Cenk Tosun’un penaltısı ile 1 puanı hanesine yazdırdı.

Maç öncesi Monaco’nun üçlü orta sahasına tedbir alacağının sinyallerini veren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maça orta sahada Atiba, Oğuzhan,Tolgay üçlüsü ile başladı. İlk dakikalarda sergilediği kontrollü oyun anlayışı ile tehlikeler yaratan Beşiktaş,

Vodafone Park’ta muhteşem seyircisinin de katkısıyla çok iyi başlayan Beşiktaş, üst üste ataklarlar Monaco kalesinde pozisyon yarattı. Monaco’nun ilk 15 dakikanın ardından oyunda dengeyi kurması sonrasında Beşiktaş kalesinde tehlikeler yaratmaya başladı. İlk yarı golsüz eşitlikle bitecek derken, uzatmada Rony Lopes’in uzaktan attığı şutun ağlara gitmesi Beşiktaş’a şok yaşattı.

İkinci yarıya rakibinden daha iyi başlayan Beşiktaş, beraberlik golü için saldırmaya başladı. İnanılmaz taraftar desteğini arkasına alan ve monaco kalesine yüklenen temösilcimiz, Ricardo Quaresma’nın düşürülmesi sonrasında Cenk Tosun’un attığı penaltı ile eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda Monaco’nun baskısına hızlı hücumlarla karşılık vermeye çalışan Beşiktaş, önemli fırsatlar yakalamasına rağmen galibiyeti getirecek golü bulamadı. Rakibine net bir pozisyon vermeyen temsilcimiz, bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

G Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş aldığı beraberlik ile puanını 10’a yükseltirken, Monaco’nun puanı 2 oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler