Galatasaray Türkiye Kupası'nda rahat kazandı

Yedek ağrılıklı bir kadro ile çıktığı maçta sahasında Sivas Belediyespor'u 5-1 yenen Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etti.

Yayınlanma: 28.11.2017 - 20:05
Abone Ol google-news

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında sahasında Sivas Belediyespor ile karşılaşan Galatasaray, rakibini 5-1 yenerek Sivas’ta oynanacak rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etti. Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Galatasaray’da golleri Yasin Öztekin (2), Emrah Başsan, Sinan Gümüş ve Eren Derdiyok attı. Sivas Belediyespor’un tek golü ise Sinan Akaydın’dan geldi.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Galatasaray, henüz 4. dakikada öne geçti. Herkes maçın ilk yarısında Galatasaray’ın fark atacağını beklerken, Sivas Belediyespor oyunun kontrolünü eline aldı. Çok adamla hücum eden Sivas ekibi, Galatasaray savunmasına zor anlar yaşattı. İlk yarıda yaptığı pas hataları nedeniyle rakip kalede etkili olmakta zorlanan Galatasaray karşısında kaptığı toplarla hızlı hücumlar gerçekleştiren konuk ekip, son vuruşlardaki yetersizlik nedeniyle soyunma odasına tek farkla yenik girdi.

İkinci yarıda Emrah Başsan’ın oyuna girmesi ile hücumda hareketlenen sarı-kırmızılı ekip, maçın son bölümünde farka koştu. Sivas Belediyspor’un 3-0’dan sonra bulduğu gol ise rövanş öncesi avantajdan çok teselli olmaktan öteye gidemedi. Evinde 5-1 kazanarak iki hafta sonra oynanacak deplasmana rahat gidecek olan Galatasaray, tur kapısını aralamış oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler