Beşiktaş'tan Cenk Tosun ve Arda Turan açıklaması

beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ismi siyah-beyazlı kulüple anılan Barcelonalı futbolcu Arda Turan'ı çok beğendiğini ancak transferinin gündemlerinde olmadığını söyledi.

Yayınlanma: 19.12.2017 - 19:38
Abone Ol google-news

Denizli'ye gelerek kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası'nın açılışını yapan Orman, izdiham nedeniyle mağazaya güçlükle gelebildi. Çok sayıda taraftar, Başkan Orman'ı coşku içinde, meşaleler ve tezahüratlarla karşıladı. Orman, Kartal Yuvası'nın açılışını Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve yöneticilerle birlikte yaptı.

Orman, açılış sonrası taraftarın yanına giderek, fotoğraf çektirdi. Daha sonra mağazayı gezen Orman, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ege'ye yaptığı ziyaretlerde Muğla ve Aydın'da coşkulu bir taraftarla karşılandığını söyleyen Fikret Orman, Denizli'de daha kalabalık bir taraftar gördüğünü belirterek, "Güzel bir mağaza olmuş, emeği geçenleri tebrik ediyorum. Beşiktaş'a yakışan bir yer olmuş. Taraftarımızın bana olan ilgisi mutluluk verici ancak üzüntüm hepsiyle fotoğraf çektirememek oldu. İzdiham vardı. Denizli, Muğla ve Aydın'dan daha kalabalık" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler