Fatih Terim 3 puanla başladı

Galatasaray Göztepe maçı ile Süper Lig'de dengeler değişecek. Son haftaların formda ekibi Göztepe karşısında zorlu bir mücadele verecek olan Galatasaray, Süper Lig'de en son 14 yı önce karşılaştığı rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Yayınlanma: 24.12.2017 - 18:50
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’de 17. haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Galatasaray, Göztepe’yi konuk etti. Fatih Terim’in 4. Galatasaray döneminin ilk maçında taraftarlar tribünleri doldurdu ve Aslan sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Müsabakanın henüz başında 9. dakikada Göztepe Castro ile penaltı kazandı. Topun başına geçen Adis Jahovic hata yapmadı ve skoru 1-0’a getirdi. Kısa süre içinde golün şokunu atlatan ev sahibi 19’da Garry Rodrigues’le eşitliği yakaladı: 1-1. Rodrigues sakatlanarak 41’de gözyaşları içinde yerini Yasin Öztekin’e bıraktı.

İlk yarı bu sonuçla biterken 53’te sahneye Yasin çıktı ve muhteşem bir kafa golüyle takımını öne geçirmeyi başardı: 2-1. 70’te farkı ikiye çıkaran golü ise Maicon kaydetti. Terim’in öğrencileri ilk yarıyı 35 puanla 2. sırada noktalarken Göztepe ise 30 puanla 6. sırada kaldı.

Galatasaray, dördüncü Fatih Terim döneminin ilk maçına renktaşı Göztepe ile çıktı. Türk Telekom Stadı’nda oynanan maçta hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çaldı. İki takım Süper Lig’de en son 18 Nisan 2003’te karşılaşırken, stadı dolduran binlerce Galatasaray taraftarı Fatih Terim’e sevgi gösterilerinde bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler