A+ A-

GASTRONOMİ ÜSSÜ; ROBIN’S KITCHEN

Galata’ nın en gurme restoranı Robin’s Kitchen mevsime göre değişen menüsünü kış aylarına uyarladı
Yayınlanma tarihi: 23 Kasım 2015 Pazartesi, 15:36

[Haber görseli]

Robin’s Kitchen’ da yer alan lezzetlerin arzı endam ettiği menüsünün en takdire şayan yönlerinden biri kuşkusuz taze ürün kullanımından taviz verilmemesi ve menünün gerektiğinde revize edilmesi. Şef Bilal Mert, modern mutfağının farklı yerel kırılımlarını yenilikçi yorumlarla sunuyor. Böylece hem alışık olduğunuzu, hem de yepyeniyi bir arada tadıyorsunuz.
 
Şef Bilal Mert’in hazırladığı kış menüsü herkesin damak tadına hitap ediyor; Soğan Çorbasından Midye Vongole’ye, Ahtapot Carpaccio’ dan Minekop’a kadar zengin bir içeriği var.
 
Yemek yemek bir sanata dönüşüyor
 
Robin’s de yemek bitip o dünyadan çıkarken bir takım yeni farkındalıklar, düşünceler, duygular da sizinle birlikte geliyor. Robin’ s Kitchen’ ın kurucu ortağı ve aynı zamanda şefi olan Bilal Mert, yemekteki başarısını stil görsellerine de yansıtıyor. Her yaptığı yemeği bir tabloya çeviren Şef Bilal Mert, size günlük yaşam kaçamakları sunuyor.

Comment disclaimer