Parlayan yıldızlarda Hande Küden

İş Sanat’ın Millî Reasürans’ta gerçekleştirdiği “Parlayan Yıldızlar” konser serisinin ocak ayındaki konuğu genç keman sanatçısı Hande Küden. Konser, 14 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de Millî Reasürans’ta izlenebilir.

Yayınlanma: 14.01.2015 - 06:12
Abone Ol google-news
 
İş Sanat’ın gelecek vaat eden sıra dışı yeteneklere ışık tutan projesi Millî Reasürans’ta Parlayan Yıldızlar kapsamında ocak ayında genç sanatçı Hande Küden sahne alıyor. Aslında serideki diğer genç sanatçılardan farklı olarak aşağıdaki özgeçmişinde de görüleceği gibi genç yaşına rağmen Haden Küden hızla parlamış bir yıldız.
 
Keman eğitimine 9 yaşında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda başlayan Küden, 2012 yılından bu yana çalışmalarına Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin’de devam ediyor. II. Ulusal Gülden Turalı Keman  Yarışması, 10. International Independent Music Competition  gibi pek çok önemli yarışmada birincilikleri olan ve 2014 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri’nde Yılın 30 Yaş Altı Çıkış Yapan Genç Müzisyeni seçilen Hande Küden, konserde Bach, Debussy, Kreisler, Beethoven ve Ravel’den eserlerle izleyici karşısına çıkacak. Konserde Küden’e piyanist Thomas Hoppe eşlik edecek.
 
Küden’in konseri 14 Ocak Çarşamba günü Millî Reasürans’ta ücretsiz olarak izlenebilir.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler